blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ocak, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kartalkaya’daki otel yangınına ilişkin yeni gözaltı

Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki otel yangınına ait kontrol firması FQC Küresel Danışmanlık A.Ş.’nin yetkilisi Ali A. yetkilisi İstanbul’da gözaltına alındı.
Grand Kartal Otel’in sahibi Halit Ergül, savcılıkta verdiği tabirde, "FQC Küresel Danışmanlık A.Ş. ile kontrol istikametinden her yıl mukavele yapıyoruz. Bu şirket en geç 2 yılda gelip yangın, güvenlik, hijyen ve her istikametten otelin kontrolünü yapar" argümanında bulunmuştu.
Yürütülen soruşturma kapsamında FQC Küresel Danışmanlık A.Ş.’nin yetkilisi Ali A. da İstanbul’da gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin