Kardan yolu kapanan köydeki yaralıya ulaşmak için zamanla yarıştılar - Karabük Haber Postası
kardan yolu kapanan koydeki yaraliya ulasmak icin zamanla yaristilar ibW5q9vV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Ocak, 2026 12:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardan yolu kapanan köydeki yaralıya ulaşmak için zamanla yarıştılar

Kastamonu’da motorlu testereyle elini kesen vatandaş, kapalı köy yolunda 4 saatlik çalışmayla hastaneye ulaştırıldı.

Bozkurt ilçesi Kutluca köyünde ikamet eden Murat Bozkurt, benzinli testereyle elini kesti. Yaralanan Bozkurt, 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine Bozkurt Kaymakamı İsmail Koçdoğan’ın talimatı ve Bozkurt İlçe Özel İdare Müdürü Bahattin Ersöz’ün koordinesinde Kutluca köyüne ekipler sevk edildi. Çatalzeytin İlçe Özel İdare ile Köylere Hizmet Götürme Birliği ekipleri, kar sebebiyle yolu ulaşıma kapalı olan köydeki hastaya ulaşmak için çalışma başlattı. Ekiplerin gece yaklaşık 4 saat süren çalışmasıyla Murat Bozkurt’a ulaşılabildi. İlk müdahalesi sağlık ekiplerince evinde yapılan Murat Bozkurt daha sonra Bozkurt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada ilk tedavisi yapılan Bozkurt, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Bozkurt, kendisini hastaneye ulaştıran personele teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin