Karabük Postası tarafından
07 Nisan, 2021 09:16 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

KARÇEV Meclis toplantısı yapıldı

Karabük İli Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV), 2021 yılı Nisan ayı seçimli olağan meclis toplantısı, Birlik Başkanı Vali Fuat Gürel Başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Nisan ve Kasım ayında olmak üzere yılda iki kere yapılan KARÇEV Olağan Meclis Toplantısına Vali Fuat Gürel'in yanı sıra; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Belediye Encümen üyeleri ile Birlik Müdürü Ahmet Işık katıldı. Toplantıda gündem gereği ilk olarak Birlik Başkan Vekili ve Birlik Encümen üyelerinin seçimleri yapıldı. Yapılan seçim sonucunda; Birlik Başkan Vekilliğine 1. Vekil Başkan Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, 2. Vekil Başkan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse seçilirken, Encümen Üyeliklerine; Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Eflani Belediye Başkanı İbrahim Ertuğrul ve Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez seçildi. Yapılan seçimlerin ardından Birliğin 01.01.2020-31.12.2020 tarihlerini kapsayan bir yıllık faaliyet raporu görüşüldü. Toplantı Katı Atık Berteraf Tesis yapım çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılması ve karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ocak, 2026 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Rektör Kırışık’tan Ankara’da önemli ziyaretler

KARABÜK (İHA) – Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında 27. Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman ile AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu ile bir araya geldi.
Rektör Kırışık, Birlik Vakfı Kurucusu ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Başkan Vekili İsmail Kahraman’ı ziyaretinde; üniversitelerin toplumsal gelişimde üstlendiği rol, yükseköğretimde kalite odaklı dönüşüm ve gençliğe yönelik çalışmalar üzerine değerlendirmelerde bulundu. Kırışık, Karabük Üniversitesinin bilimsel çalışmaları ile topluma ve ülke kalkınmasına katkı sunan projeleri hakkında bilgi verdi. Kahraman ise üniversitenin çalışmalarını takdir ederek Rektör Kırışık’a başarı dileklerini iletti. Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.
Rektör Kırışık’ın bir diğer durağı ise AK Parti Grup Başkan Vekili Bahadır Nahit Yenişehirlioğlu oldu. Görüşmede, Karabük Üniversitesi bünyesinde faaliyet gösteren Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) tarafından hazırlanan raporlar ile Sosyalfest projesi kapsamında yürütülen çalışmalar ele alındı. Kırışık, Türkiye Cumhuriyeti kamu politikalarına katkı sunmak amacıyla hazırlanan proje ve politika raporları hakkında bilgi verdi. Yenişehirlioğlu da raporları inceleyerek, çalışmaların uygulanabilir politika modelleri içerdiğini ve kamu politikaları açısından değerli çıktılar sunduğunu ifade etti.
Ziyarette ayrıca Yenişehirlioğlu’nun rol aldığı dizi projeleri ve edebiyat alanındaki eserleri üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin