blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Kasım, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz’de hamsi bereketi yaşanmaya başlandı

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi açıklarında avlanan balıkçılar kasa kasa hamsi ile döndü.
Kastamonu açıklarında avlanan balıkçıların yüzü, palamut bolluğundan sonra hamsi ile gülmeye devam etti. Çatalzeytin Ginolu Balıkçı Barınağı’nda son 9 gün içerisinde hamsi bereketi yaşanıyor. Son 9 günde balıkçı barınağına 12 ton 810 kilogram hamsi çıkartıldı.
Öte yandan, Çatalzeytin İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince, balıkçılara yönelik denetimlerini sürdürüyor. Yapılan denetimlerde avlanan hamsilerin yasal avlanabilir boyutlarda olduğu belirlendi. Kastamonu İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan paylaşımda, “Teknik ekiplerimiz tarafından su ürünleri denetimlerine aralıksız devam ediyor. Sezona umutla başlayan balıkçılarımızı tebrik ediyor, bereketli ve bol kazançlı bir av sezonu diliyoruz” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da üç aracın karıştığı zincirleme kazada 1’i çocuk 8 kişi yaralandı

Çorum’un Sungurlu ilçesinde üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.
Kaza, Çorum’un Sungurlu ilçesine bağlı Taşköprü kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, R.A. yönetimindeki 34 BAF 711 plakalı araba ile E.K. idaresindeki 53 BB 380 plakalı araba ve İ.A. yönetimindeki 19 HD 234 plakalı araba, Taşköprü kavşağında birbirine çarparak durabildi. Çarpmanın tesiriyle araçlardan birisi takla atarak aykırı bir halde durabildi. Kazada şoförler ile araçlarda bulunan 1’i çocuk 8 kişi yaralandı.
Kazayı gören etraftaki vatandaşlar, durumu 112 Acil Davet Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sıhhat, polis ve itfaiye grubu sevk edildi. Yaralılar, sıhhat takımlarınca yapılan birinci müdahalenin akabinde Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
Ekiplerin incelemesinin akabinde trafik, tekrar olağan haline döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin