Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Kasım, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz Sahil Yolu heyelan nedeniyle tek yönlü trafiğe kapandı

Rize’de şiddetli yağışlar nedeniyle meydana gelen heyelan nedeniyle Artvin-Rize karayolu tek yönlü olarak trafiğe kapanırken, 3 araç heyelanda zarar gördü.
Bu sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağış Rize’de etkili olurken Ardeşen ilçesine bağlı Yeniyol Köyü’nde heyelan meydana geldi. Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana gelen heyelanda Rize’den Artvin istikametine giden yola yamaçtan kopan kayalar düştü. Heyelan nedeniyle yol trafiğe kapanırken, yolda geniş çapta güvenlik önlemleri alındı. O esnada bölgeden geçen 3 araç da heyelan nedeniyle zarar gördü. Araçlar çekici vasıtası ile bölgeden alındı.
Karayolları ekipleri bölgede temizlik çalışması başlatırken yol Artvin’de Rize istikametine giden kara yolundan çift yönlü olarak verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 16:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da iki otomobil çarpıştı: 5 yaralı

Kastamonu’nun Tosya ilçesi D100 karayolunda iki arabanın çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.
Kaza, Tosya ilçesi D100 karayolu Yazıçam mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, İstanbul istikametinde seyir halinde olan A.O. idaresindeki 18 DU 361 plakalı araba, dinlenme tesisine girmek için kavşaktan dönüş yapan B.G. yönetimindeki 05 RD 669 plakalı arabayla çarpıştı. Kazda her iki araçta bulunan 5 kişi yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine gelen sıhhat grupları tarafından birinci müdahalesi yapılan yaralılar, Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin