Karadeniz Ereğli’de trafik kurallarını ihlal eden sürücülere 820 bin lira ceza - Karabük Haber Postası
karadeniz ereglide trafik kurallarini ihlal eden suruculere 820 bin lira ceza Veck9TnU
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mart, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz Ereğli’de trafik kurallarını ihlal eden sürücülere 820 bin lira ceza

Karadeniz Ereğli ilçesinde trafik kurallarını ihlal eden iki sürücüye toplam 820 bin TL para cezası uygulandı.

Edinilen bilgiye göre, Kışla Sanayi Sitesi’nde ihbar üzerine olay yerine giden trafik ekipleri, aracıyla “spin” atan sürücüyü fark etti. Ehliyetsiz araç kullanmak ve çeşitli trafik ihlalleri nedeniyle 380 bin TL ceza kesilen sürücünün aracı 2 ay trafikten men edilirken, sürücünün ehliyetine de 2 ay süreyle el konuldu. Bir diğer olayda ise dur ihtarına uymayan hafif ticari araç sürücüsü kısa sürede yakalandı. Sürücüye, “Dur ihtarına uymamak” ve “Ehliyeti geçici olarak geri alınmışken araç kullanmak” başta olmak üzere çeşitli trafik ihlallerinden toplam 440 bin TL ceza uygulandı. Hafif ticari araç da 2 ay trafikten men edildi.

İki sürücüye kesilen toplam ceza miktarı 820 bin TL’ye ulaştı. Trafik ekipleri, sürücüleri kurallara uymaları konusunda uyararak denetimlerin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kbulu ogrenciler cam adam belgeseliyle cifte final elde etti Chky67v3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

KBÜ’lü öğrenciler “Cam Adam” belgeseliyle çifte final elde etti

Karabük Üniversitesi (KBÜ) Safranbolu Türker İnanoğlu İletişim Fakültesi öğrencilerinin hazırladığı “Cam Adam” belgeseli iki festivalde finale yükseldi.

Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan belgesel, TAYF Kısa Film Festivali ve Narfest Kısa Film Festivali’nde finale kalarak çifte başarı elde etti.

Belgesel, Adana’da yaşayan ve “cam kemik hastalığı” olarak bilinen Osteogenezis Imperfekta ile mücadele eden Zekeriya Ünal’ın yaşam öyküsünü konu alıyor. Yapım, zorlu sağlık şartlarına rağmen hayata tutunan bir bireyin azim dolu mücadelesini beyaz perdeye taşıyor.

Belgeselin yönetmenliğini Ahmet Hakan Kurt üstlenirken, görüntü yönetmenliğini Yusuf Karaaslan yaptı. Proje ekibinde Kerim Demirtaş, Tolga Yüksel ve Tunahan Mirza Gülen yer aldı. Akademik danışmanlığını ise Burak Türten yürüttü.

Festival seçkilerinde yer alarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşan “Cam Adam”, toplumsal farkındalık oluştururken içeriğiyle de dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin