Karabük'ten Pakistan'a Yardım Eli - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Kasım, 2022 14:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’ten Pakistan’a Yardım Eli

Pakistan’da meydana gelen sel felaketinde mağdur olanlar için  Karabük’teki hayırsever iş insanlarının katkı ve destekleriyle hazırlanan gıda ve temizlik malzemelerinden oluşan kolilerin yer aldığı insani yardım tırı dualarla uğurlandı.

Kardeş ülke Pakistan’da yaşanan sel felaketine Karabüklüler olarak duyarsız kalmadıklarını ifade eden Vali Gürel, “Bin gıda kolisi ve 400 hijyen kolisinden oluşan insani yardım malzemelerini Pakistan’a ulaştırılmak üzere bugün Karabük’ten uğurluyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız riyasetinde İçişleri Bakanlığımızın koordinesinde başlatılan yardım kampanyasına destek veren tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Türk Kızılay Karabük Yerel Lojistik Merkezinden uğurlanan insani yardım tırının uğurlama programına Vali Fuat Gürel, Vali Yardımcısı Muhittin Gürel, Ticaret ve Sanayi İl Müdürü Feridun Karataş, AFAD personeli ile hayırsever iş insanları katıldı. (Nurettin Acar)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin