Karabük'teki yangınlara müdahale devam ediyor - Karabük Haber Postası
66bfa28dd4d9a
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2024 22:04 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’teki yangınlara müdahale devam ediyor

66bfa2f63ee17 jpg

Karabük’ün Ovacık ve Safranbolu ilçelerinde çıkan yangınlara müdahale devam ediyor.

Karabük Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Ovacık ilçesi Alınca ve Beydini köyleri arasındaki ormanlık alanda çıkan yangınına; Ovacık Orman İşletme Müdürlüğüne ait 5 pikap, 5 arazöz, 2 su tankeri, İl Özel İdaresine ait 2 su tankeri, Ovacık Belediyesine ait 1 su tankeri, 1 itfaiye aracı, Karabük Belediyesi, Yenice Belediyesi ve KARDEMİR’e ait birer itfaiye aracı, 1 UMKE aracı ve 50 personel ile müdahale edildiği kaydedildi.

Açıklamada ayrıca Safranbolu ilçesine bağlı Ovacuma Ulu Yayla Kırlangıç mağarası mevkiinde meydana gelen yangına, Safranbolu Orman İşletme Müdürlüğüne ait 4 arazöz, 1 dozer, 1 su tankeri, Safranbolu Belediyesine ait 1 itfaiye aracı, 1 su tankeri, Karabük Belediyesine ait 1 su tankeri, Kastamonu Orman İşletme Müdürlüğüne ait 3 arazöz ve 1 ilk müdahale aracı olmak üzere toplam 13 araç ve 45 personel ile müdahale edilerek yangının kısmen kontrol altına alındığı, soğutma ve söndürme çalışmalarının devam ettiği aktarıldı.

66bfa2aceafa8 jpg

66bfa2aedaa02 jpg

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin