Reklam
Reklam

Karabük’te tünelde iki otomobil çarpıştı: 7 yaralı

ee
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 12:08 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tünel içerisinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Yenice karayolu Suçatı Tüneli’nde meydana geldi. Yılmaz K. (48) idaresindeki 78 SS 122 plakalı otomobil, Yenice istikametine seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı şeride geçerek Eren C. (22) yönetimindeki 35 JJ 552 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücüler ile Ayşe C. (66), Zekiye Ceylan G. (56), Muhammet Ali G. (8), Ecrin K. (14) ve Hatice K. (38) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Tosya’da güreş sahasını yenileme çalışmaları sürüyor

tosyada gures sahasini yenileme calismalari suruyor qUTs5Wrv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Haziran, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Tosya ilçesinde güreş sahasının modern, konforlu ve işlevsel hale getirilmesi amacıyla başlatılan çalışmalar sürüyor.

Ata sporu güreşin önemli merkezlerinden biri olan Tosya ilçesinde yürütülen proje kapsamında çalışmalar devam ediyor. Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil, çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Proje çerçevesinde 180 metrekare kullanım alanına sahip 2 katlı sosyal tesis ile 240 metrekare büyüklüğünde ve 225 seyirci kapasiteli protokol tribünü inşa ediliyor. Sosyal tesisin zemin katında 14 duş, 10 tuvalet ve 35 metrekare soyunma odası yer alırken, üst katında sporcular ve misafirler için dinlenme salonu bulunacak. Protokol tribününün bodrum katında ise 9 tuvalet ve çay ocağı yer alacak.

Sporcuların ihtiyaçlarının karşılanmasının hedeflendiği projeyle birlikte vatandaşların da müsabakaları daha konforlu bir ortamda izleyebilmesi amaçlanıyor.

Kısa sürede tamamlanması planlanan çalışmalarla güreş sahasının Tosya’ya yakışır modern bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin