blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te sis etkili oluyor

Karabük’te sabah saatlerinden itibaren kentin birçok noktasında sis tesirli oluyor.
Karabük’te sabah saatlerinden itibaren tesirli olan ağır sis nedeniyle görüş uzaklığı 5 metreye kadar düşerken, birçok bina ve yapı neredeyse büsbütün görünmez hale geldi.
Sabah saatlerinde Karabük’ün çeşitli bölgelerinde apansız ağırlaşan sis, bilhassa kent merkezinde ve yüksek kısımlarda tesirini gösterdi. Görüş arasının yer yer 5 metreye kadar düştüğü bölgelerde, araç şoförlerinin dikkatli olmaları gerektiği belirtildi.
Beşbinevler-Safranbolu ortasında bulunan Kanyon Köprü’de tesirli olan sis ise görsel şölen oluşturdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Haziran, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İdman Yurdu’nun grubu belli oldu

Karabük Antrenman Yurdu, 2025-2026 döneminde TFF 3. Lig 4. Grup’ta uğraş edecek.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2025-2026 dönemi TFF 3. Lig kümelerinin belirlendiğini duyurdu. TFF Yönetim Kurulu tarafından alınan kararla, yeni dönemde TFF 3. Lig, dört küme halinde oynanacak. Federasyondan yapılan açıklamada, 3. Lig Kulüpler Birliği’nin talebinin değerlendirildiği ve lig tertibinin bölgesel temellere nazaran planlandığı tabir edildi. Kararın, kulüplerin seyahat masraflarını azaltmak ve rekabet istikrarını sağlamak maksadıyla alındığı belirtildi.
Karabük Antrenman Yurdu’nun uğraş edeceği TFF 3. Lig 4. Grup’ta ise; 1926 Bulancakspor, 52 Orduspor FK, Amasyaspor FK, Artvin Hopaspor, Çayeli Spor, Düzcespor, Fatsa Belediyespor, Giresunspor, Kdz. Ereğli Belediye Spor, Orduspor 1967, Pazarspor, Sebat Gençlik Spor ve Tokat Belediye Plevne Spor kadroları yer aldı.
Yeni dönem öncesi küme kuralarının önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin