Karabük’te otomobiller çarpıştı: 2’si çocuk 6 yaralı - Karabük Haber Postası
Karabük
İmsak 05:28
Güneş 06:53
Öğle 13:03
İkindi 16:24
Akşam 19:03
Yatsı 20:23
İftara kalan --:--
karabukte otomobiller carpisti 2si cocuk 6 yarali E2sCfq34
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2025 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te otomobiller çarpıştı: 2’si çocuk 6 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde iki arabanın baş başa çarpışması sonucu 2’si çocuk olmak üzere 6 kişi yaralandı.

Kaza, Karabük-Gerede kara yolu Alıcılar Beton mevkiinde meydana geldi.

Edinilen bilgiye nazaran, E.K. yönetimindeki 34 MYU 832 plakalı araba, kavşağı kaçırmasının akabinde aracını döndürerek aksi istikamette ilerlemeye başladı. Bu sırada birebir istikamette seyir halinde olan M.D. idaresindeki 34 GMV 60 plakalı araba ile baş başa çarpıştı. Kazada N.Ö., M.D., M.D., E.D.(12), A.D. ve M.D.(1) yaralandı.

İhbarı olay yerine polis, jandarma, itfaiye ve sıhhat takımları sevk edildi. Sıhhat gruplarının müdahalesinin akabinde yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatılırken yaralıların sıhhat durumlarının güzel olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
232323
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
16 Mart, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi iftar sofrası kuruyor

Karabük Belediyesi, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhunu şehirle buluşturacak geniş katılımlı bir iftar programı düzenliyor. 17 Mart 2026 Salı günü Kemal Güneş Caddesi’nde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar bir araya gelerek oruçlarını birlikte açacak.

Karabük Belediyesi tarafından “Soframızda birlik, şehrimizde bereket” sloganıyla düzenlenecek program, Ramazan ayının manevi atmosferini şehir merkezinde vatandaşlarla buluşturacak.

Geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirilen ve yaklaşık 7 bin kişinin katılımıyla düzenlenen iftar programı, şehirde geniş katılımla gerçekleşmişti. Bu yıl da Kemal Güneş Caddesi’nde kurulacak iftar sofralarında vatandaşlar aynı sofrada buluşacak.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma duygularını güçlendiren müstesna bir zaman dilimi olduğunu belirterek tüm vatandaşları iftar programına davet etti. Çetinkaya, “Ramazan’ın bereketini ve kardeşlik atmosferini hemşehrilerimizle birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızı Kemal Güneş Caddesi’nde kuracağımız iftar soframıza davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin