Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2023 22:16 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te otomobil takla attı: 2 yaralı

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin yoldan çıkarak takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Yazıboy köyü mevkiinde meydana geldi. Esra Yardibi (35) idaresindeki 34 EGF 574 plakalı otomobil sürücüsünün kontrolünden çıkıp takla attı. Kazada sürücü ile birlikte bulunan Nurcan Yalçın (63) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine jandarma, AFAD ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışmalarıyla sıkışan araçtan çıkarılan yaralılar ilk müdahalenin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken kaza ile ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
aracin arkasinda kosan ayi kameraya yansidi 4aADlMFT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Mayıs, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde, aracın arkasında koşan ayı kameraya yansıdı.

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesi Kaymazlar köyünde bir vatandaş aracıyla seyir halindeyken yol kenarında gördüğü ayı ve yavrusunu görüntülemek istedi. Vatandaşı fark eden ayı aracın arkasından koşmaya başladı. Panik yaşayan vatandaş o anları cep telefonuyla görüntüledi. Görüntülerde ayının bir süre aracın arkasında koştuğu görülüyor.

Öte yandan, Cide ilçesine bağlı Sipahi köyünde de bir ayı vatandaşın evinin yanına kurduğu fotokapan kamerasına yansıdı. Görüntülerde ayının kameranın yanında dolaştığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin