karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Yusuf Korkmaz tarafından
30 Ekim, 2023 16:06 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:27
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Okul Yapım Çalışmaları Devam Ediyor

Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul inşaatları yapım çalışmalarının hızlı bir şekilde devam ettiğini belirterek, "Okullarımız daha güçlü, daha kaliteli ve değişen şartlara uyumlu hale dönüşmektedir" dedi. Okul inşaat çalışmaları hızla devam ettiğini söyleyen Müdür Akbaş; " İlimiz genelindeki okullarımızı ilgili yönetici ve personelimiz ile sürekli takip ediyoruz.  İnşaat çalışmalarımız planlandığı şekilde devam etmektedir. Okul ziyaretlerimizde okullarımızın genel olarak iyi durumda olduğunu gözlemliyoruz. blank Deprem tahkiki sonucunda yıkımına karar verilen ve daha sonra yenisini inşa ettiğimiz 12 derslikli Şehit Cevdet Çay Ortaokulumuzun inşaat çalışmasında sona gelindi. En kısa süre içerisinde okul inşaatımız tamamlanacak ve hizmete açacağız. Şehit Mehmet Dinçel İlkokulumuzun ise güçlendirme çalışmaları tamamlanmak üzeredir. Geçici kabul aşamasına geçmiş bulunmaktayız. blank Devletimizin geniş imkânları çerçevesinde okullarımız daha güçlü, daha kaliteli ve değişen şartlara uyumlu hale dönüşmektedir. Her şey geleceğimizin teminatı çocuklarımız için" diye konuştu. (Yusuf Korkmaz)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin