Karabük'te Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Karabük Haber Postası
traf
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Haziran, 2025 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Kavşakta İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Karabük’te kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Karabük – Kastamonu karayolu Bostanbükü köyü kavşağında meydana geldi.
Bostanbükü köyünden kavşağa giriş yapan B.B. idaresindeki67 AEP 763 plakalı otomobil ile Kastamonu istikametine gitmekte olan M.Ş. idaresindeki 41 LH 974 ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile sürücülerin yara alamdan atlattığı kazada her iki araçta yolcu olarak bulunan S.B., H. Ş., ve T. M. Ş. (13) yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Trafik polisleri ise kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
safranbolu tso yorex fuarinda yoresel urunlerini tanitti iCzqzQOq
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu TSO, YÖREX Fuarı’nda yöresel ürünlerini tanıttı

Safranbolu Ticaret ve Sanayi Odası, bu yıl 14’üncüsü düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na Batı Karadeniz Kalkınma Birliği ile birlikte katılarak bölgenin yöresel ürünlerini tanıttı.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların yer aldığı fuarda Safranbolu standı ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

Fuarda, Safranbolu’nun coğrafi işaretli ürünleri başta olmak üzere yöresel lezzetler katılımcıların beğenisine sunuldu.

Erol Altuntepe, yaptığı açıklamada, bu tür organizasyonların yerel üreticilerin tanıtımı ve ürünlerin ulusal pazarda bilinirliğinin artırılması açısından büyük önem taşıdığını belirtti.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nın hem ticari bağlantılar kurmak hem de kültürel değerleri geniş kitlelere ulaştırmak adına önemli bir platform olduğunu ifade eden Altuntepe, Safranbolu’nun değerlerini tanıtmaya yönelik çalışmaların sürdürüleceğini kaydetti.

Fuar süresince Safranbolu standını ziyaret eden katılımcılara ürünler hakkında bilgi verilirken, bölgenin turizm potansiyeli de tanıtıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin