karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
29 Ocak, 2023 14:43 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Kar Yağışı Etkili Oluyor

Karabük'te Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük'ün yüksek kesimlerinde kar yağışı başladı. KELTEPE KAYAK MERKEZİ BEYAZA BÜRÜNDÜ Türkiye'nin 53'üncü kayak merkezi olan iki bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi akşam saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı sonrası beyaz örtüyle kaplandı. Hava sıcaklığının sıfırın altına düştüğü bölgede kar yağışının gece boyu devam etmesi bekleniyor. OVACIK İLÇESİNDE BAŞLAYAN KAR DOĞAYI BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLADI Ovacık ilçesinde başlayan kar yağışı ile birlikte doğa beyaz örtüyle kaplandı. Öte yandan Eskipazar ilçesi Kemikli rampalarında aniden bastıran kar yağışı nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken trafikte dikkatli bir şekilde ilerlemeleri noktasında uyarılar yapılıyor. KARABÜK-BARTIN KARAYOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLUYOR Karabük-Bartın karayolunda 22 gün sonra yeniden kendini gösteren kar yağışı etkili olurken, doğa beyaz örtüyle kaplandı. Karabük-Bartın karayolu 1030 rakımlı Ahmet Usta mevkiinde dün gece saatlerinden itibaren kar yağışı etkili olmaya başladı. Doğayı beyaz örtüyle kaplayan kar yağışı sürücülere de ulaşımda zor anlar yaşattı. Bölgeye sevk edilen karayolları ekipleri yollarda tuzlama ve küreme çalışmaları yaparak ulaşımı açık tutmaya çalışıyor. Yoğun kar yağışı sonrası bazı sürücüler fotoğraf çekerek bazıları da kartopu oynayarak karın keyfini çıkardı. Sürücülerden Orhan Şengül, bu yıl ilk defa kar yağışını gördüklerini ve keyfini çıkardıklarını söyledi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin