karabuk
İmsak 05:42
Güneş 07:06
Öğle 13:05
İkindi 16:18
Akşam 18:54
Yatsı 20:14
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
Karabük Postası tarafından
22 Aralık, 2022 15:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’te Gençler Spora Özendiriliyor

Vali Gürel ve  İl Protokolü,  haftanın belirli günlerinde voleybol turnuvasında bir araya gelerek gençleri spora özendiriyor.Vali Fuat Gürel, çocuklara ve gençlere spor yapma çağrısında bulunarak, "Tüm tesislerimizde spor yapma noktasında ücretsiz her türlü imkanı sunuyoruz" dedi. Vali Fuat Gürel, Karabük'te görev yapan kamu kurum müdürleri ile birlikte haftanın belli günlerinde mesai sonrası Yenimahalle Spor Salonunda voleybol maçı yaparak günün yorgunluğunu atıp istişarelerde bulunuyorlar. Kurum Müdürleriyle beraber haftanın belirli günlerinde mesai sonrasında bir araya gelerek düzenledikleri voleybol müsabakasını salt bir spor olarak görmediklerini belirten Vali Gürel, bunu bir fırsat olarak değerlendirdiklerini söyledi. Vali Fuat Gürel, "Biz bunu salt bir spor olarak görmüyoruz gün içerisinde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet edebilmek, ilimizin yatırımlarını takip etmek adına çalışıyoruz, kurum amirlerimizle istişare edilmesi gereken anlar olabiliyor, biz bunu bir fırsat olarak görüyoruz bir araya geliyor kurumlarımız arası koordinasyon ve iletişimi artıyor geliştiriyoruz. Spor alt yapımız çok iyi, modern tesislerimiz var. Çocuklarımıza, gençlerimize örnek olmak istiyoruz buradan tüm Karabüklü hemşerilerimize, çocuklarımıza, gençlerimize mutlaka spor yapmaları çağrısında bulunuyorum. Biz tüm tesislerimizde spor yapma noktasında ücretsiz her türlü imkanı sunuyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin