blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Kasım, 2024 15:32 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Fidanlar İçin Yarışıldı

Karabük'te, çevre bilincinin artırılması amacıyla düzenlenen Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen fidan dağıtımında vatandaşlar fidan alabilmek için birbirleriyle yarıştı.

Karabük Orman İşletme Müdürlüğü tarafından Ağaçlandırma Günü etkinlikleri çerçevesinde fidan dağıtımı yapıldı. Kemal Güneş Caddesinde düzenlenen programda kestane, ıhlamur, mavi servi ve ceviz olmak üzere bin 450 fidan vatandaşlara dağıtıldı. Programa yoğun ilgi gösteren vatandaşlar fidan alabilmek için birbirleriyle yarıştılar.
Orman İşletme Müdürü Aydın Kırımlı, fidan dağıtımında önemli olanın amacına uygun dikim yapılmasını sağlamak olduğunu belirterek, vatandaşların yoğun bir ilgisi olduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin