Aylin Sarıoğlu tarafından
27 Ocak, 2025 12:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 1

Karabük’te Başıboş Köpek Tehlikesi

Karabük Merkez 5000 Evler 75. Yıl Mahallesi sakinleri, başıboş köpeklerin çocuk parklarını mesken tutmasından dolayı endişeli.

Özellikle çocukların güvenliği konusunda tedirginlik yaşayan mahalle halkı, bu duruma yetkililerin bir an önce müdahale etmesini talep ediyor.

Mahalle sakinleri, başıboş köpeklerin grup halinde dolaştığını ve zaman zaman saldırgan davranışlar sergilediğini ifade ederek, "Çocuklarımızı parklara gönderemiyoruz. Hem çocuklarımızın hem de bizlerin güvenliği tehlikede. Yetkililerden bu duruma bir çözüm bulunmasını istiyoruz" şeklinde konuştu.

Vatandaşlar, sorunun kalıcı olarak çözülmesi adına hayvanların uygun barınaklara yerleştirilmesini ve gerekli önlemlerin alınmasını bekliyor. Karabük'te son dönemde başıboş köpek sayısındaki artış dikkat çekerken, mahalle sakinleri çözüm için yetkililerden destek bekliyor.

Yorumlar

  1. Seda

    Karabük merkezde yasayan bırıyım evet cocuk parklarında kopekler var ama 1 tanesı kalkipta yuzune bakmazlar yanina gelmezler ustelik kendi ufak kopegimi gezdiren biriyim. Barınaklar zaten kopekle dolu yer yok iki lokma yemek versen zaten hic bir canli saldirmaz ki bunu gectik buranin hayvanlari zaten saldirgan degil insanlara gelmiyorlar yalandan hikayeden şikayetci olmayin. Hayvan sever cocuklariniza hayvanlari sevmeyi ogretin bence toplanmasindan ziyade.

Yeni yorumlara kapalı.

Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Başkan Çetinkaya, kentsel dönüşüm sürecini değerlendirdi

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, saha ziyaretleri çerçevesinde Yeşil Mahalle Şehit Mehmet Esen Sokak’ta incelemelerde bulundu
Vatandaşlarla bir ortaya gelen Lider Çetinkaya, mahallenin mevcut durumu ve muhtaçlıkları doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında, bölgede hayata geçirilmesi planlanan kentsel dönüşüm süreci hakkında bilgi paylaşılırken; altyapı, yol düzenlemeleri ve etraf iyileştirmeleri üzere bahisler da gündeme alındı. "Karabük’ü daha yaşanabilir bir kent haline getirmek için mahalle mahalle sahadayız" diyen Lider Çetinkaya, hizmetlerin vatandaşların talepleri doğrultusunda şekillendiğini vurguladı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bu web sitesinde en iyi deneyimi yaşamanızı sağlamak için çerezler kullanılmaktadır. Detaylar için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.