Karabük’te 15 Temmuz’da Demokrasi Nöbeti Tutulacak - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
04 Temmuz, 2017 14:09 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te 15 Temmuz’da Demokrasi Nöbeti Tutulacak

Tüm Türkiye’de ve Karabük’te  FETÖ’nün hain darbe girişimi yeniden meydanlarda demokrasi nöbetleri ve değişik etkinliklerle kutlanacak.

15 Temmuz kutlamaları kapsamında bilbordlar o güne özel donatılacak, Müftülük Mevlid programları yapacak. Gençlik Spor İl Müdürlüğü değişik spor etkinlikleri ile destek verecek. Halk Sağlığı İl Müdürlüğü özel baskı tişörtler yaptırarak bisiklet yarışması düzenleyecek. Karabük belediyesi de Kent meydanında yapılacak olan tüm etkinliklere destek verecek. Aynı zamanda lojistik destek sağlayacak. Karabük basını ise tüm etkinlikleri halka duyurma noktasında mesai sarf edecek.

TBMM,  15 TEMMUZ GÜNÜ ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANACAK

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde Meclis özel gündemle toplanacak.Tatile girecek TBMM 15 Temmuz günü özel gündemle toplanacak. Liderler ya da parti temsilcileri yapacakları konuşmalarla bir kez daha demokrasiye sahip çıkacak.

Buna göre etkinlikler bir haftaya yayılacak. Gerek genel merkez gerekse parti teşkilatları bu kapsamda konferans, panel, sempozyum başta olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenleyecek. Toplumsal duyarlılığın artırılmasına ilişkin programlar yapacaklar. Yapılacak bu programlara 15 Temmuz şehit aileleri ile gazilerin de etkin katılımı sağlanacak. Anma haftasının en anlamlı etkinliği demokrasi mitinglerini tekrar canlandırmak olacak. Türkiye’nin 81 ilinde 15 Temmuz sonrası yapılan ve haftalarca devam eden demokrasi mitingleri her ilde tekrar yapılacak. AK Partili bakan ve milletvekillerinin tümü illerine dağılarak vatandaş ile birlikte bu mitinglere katılacak.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
vqvqvqvq
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
27 Nisan, 2026 13:46 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te bir yanda ziyaret diğer yanda bilgilendirme

Karabük’te faaliyetlerini sürdüren Özçelik-İş Sendikası Karabük Şube Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi, hem işyeri ziyaretlerini hem de toplu sözleşme süreçlerine ilişkin bilgilendirme çalışmalarını eş zamanlı olarak sürdürüyor.

Sendika yönetimi, bir yandan yetkili oldukları işyerlerinde devam eden toplu iş sözleşmesi süreçleri hakkında çalışanlara bilgi verirken, diğer yandan da KARDEMİR bünyesinde görev yapan emekçileri çalıştıkları alanlarda ziyaret ederek sorun ve taleplerini yerinde dinliyor.

Şube Başkanı Kenan Yılmaz yaptığı açıklamada, “Bir yandan KARDEMİR’de çalışan emekçi kardeşlerimizin sorunlarını dinlerken, diğer yandan Karabük’te yetkili olduğumuz haddehaneleri ziyaret ederek devam eden toplu sözleşme süreçleri hakkında bilgilendirmelerde bulunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin