Karabük Postası tarafından
02 Şubat, 2019 13:57 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabükspor Altınordu’ya 6-0 Mağlup Oldu

Kardemir karabükspor, Spor Toto 1. Lig’in 20. hafta karşılaşmasında Altınordu’ya deplasmanda  6-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Taner Öcal; tüm futbolcuların Türk olmasından dolayı gurur duyduğunu söyledi. Öcal, “Misafirperverliği ve futbola verdiği emeklerden dolayı Altınordu’yu tebrik ederim. Bugün sahada Türk çocuklarının mücadele etmesinden dolayı gurur duydum. Maça çok kötü başladık. Eksiklerimiz sebebiyle direncimiz çabuk düştü. Eskişehirspor maçında daha iyi bir performans sergilemek için çalışacağız” dedi. “KARABÜKSPOR’UN GENÇLERİ ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLMELİYİZ” Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, zorlu bir fikstür öncesinde önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi. Eroğlu, “Karabükspor’un gençleri önünde saygıyla eğilmeliyiz. Belki küme düşecekler ama saygıyla anılmayı hak ediyorlar. Kazanmamız gereken bir maçtı. Bu tarz maçlarda gol dakikaları gecikince rakibin direnci de artıyor. 17. dakikadan sonra gelen organize ataklarla gollerle skora gittik. Kazanmak önemliydi. Yukarı tutunma adına önemli bir galibiyet oldu. Zorlu bir periyoda giriyoruz. Takımdaki rekabetin artması da bizi daha güçlü bir ekip haline getirdi” ifadelerini kullandı. Altınordu Kaptanı Sinan Osmanoğlu ise, “Bugün doğru oynayarak skoru aldık. Sakat arkadaşlarımızın da dönmesiyle takımımız güçleniyor. İnşallah bu ritmi bozmadan devam ederiz. Her maç bizi destekleyen minik taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
09 Mayıs, 2025 21:38 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir, 2025 yılı ilk çeyreğinde 1,48 Milyar TL zarar bildirdi

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KRDMD), 2025 yılına ait ilk çeyrek finansal sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımladı. Şirket, yılın ilk üç ayında 1 milyar 481 milyon TL zarar açıkladı.

Geçtiğimiz yılın aynı döneminde 1 milyar 149 milyon TL zarar açıklayan şirketin net zararı yıllık bazda yaklaşık yüzde 29 oranında artış gösterdi.

Şirketin satış gelirleri, 2024 yılının ilk çeyreğine göre yüzde 15 azalarak 14 milyar 410 milyon TL olarak gerçekleşti. Esas faaliyetlerden elde edilen zarar ise 515 milyon TL oldu.

Kardemir’in faiz, amortisman ve vergi öncesi karı (FAVÖK) söz konusu dönemde 1 milyar 110 milyon TL olarak kaydedildi. Şirketin özkaynakları bir önceki çeyreğe göre yüzde 3 oranında düşüş gösterdi.

Açıklamaya göre, Kardemir’in güncel piyasa değeri 27,3 milyar TL seviyesinde bulunurken, Piyasa Değeri / Defter Değeri (PD/DD) oranı 0,50 olarak belirlendi. Bu oran, Kardemir hisselerinin defter değerinin altında işlem gördüğüne işaret ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.