Karabük polisinden uyuşturucuya geçit yok

Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ekim, 2024 20:29 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü son aylarda kentte uyuşturucu satıcılarına yönelik üst üste darbe vurmaya devam ediyor.

Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülen istihbarı ve saha faaliyetleri sonucu M.B. isimli şahsın araç ve üst aramasında, 9 parça halinde vakumlu poşet içerisinde daralı ağırlığı 123.02 gram skunk maddesi ele geçirdi. Ekipler tarafından yakalanarak göz altına alınan şahıs hakkında Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti (TCK-188) ve Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Bulundurmak ve Kullanmak (TCK-191) suçlarından adli işlem yapılarak, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karabük T Tipi kapalı cezaevine gönderildi.

ÇEDAŞ ekipleri zorlu kış şartlarında enerjiyi kesintisiz sağlamak için çalışıyor

Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tokat’ın Erbaa ilçesinde ağır kar yağışı ve dondurucu soğuk nedeniyle oluşan elektrik arızalarına ÇEDAŞ grupları şiddetli kurallarda müdahale ediyor.
Erbaa ilçesine bağlı Gökal Beldesi Kızılotluk Mevkii’nde, yaklaşık bir haftadır devam eden ağır kar yağışı elektrik dağıtım sınırlarında arızalara neden oldu. Kar kalınlığının 1 metreyi bulduğu, rakımın ise bin 700’lere ulaştığı bölgede, tipi ve buz yükü nedeniyle iletken dolaşığı ve tel kopmaları kaynaklı elektrik arızaları meydana geldi. Bölgede sorumlu dağıtım şirketi Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) grupları, ulaşımın araçlarla mümkün olmadığı noktalara yaya olarak ilerleyerek arızalara müdahale etti. Vakit zaman tesirli olan tipi ve sıfırın altında 17 dereceyi bulan dondurucu soğukta gruplar, 7/24 vazife başında kalarak güç akışını sağlamak için ağır efor harcıyor.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.