Karabük İl Sağlık Müdürü Kara'dan SDH'ye Ziyaret - Karabük Haber Postası
Yusuf Korkmaz Avatarı
Yusuf Korkmaz tarafından
13 Ekim, 2023 15:27 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.12.2023 16:28
0
0

Karabük İl Sağlık Müdürü Kara’dan SDH’ye Ziyaret

Karabük İl Sağlık Müdürü Op.Dr. İsmail Kara, Safranbolu Devlet Hastanesini ziyaret ederek aylık değerlendirme toplantısına katıldı.

Toplantıda Safranbolu Devlet Hastanesi  Başhekimi Op. Dr. .Erkan Andaç tarafından Sağlık Bakanlığı  Verimlilik kriterleri doğrultusunda tıbbi, idari ve mali konularda değerlendirmelerde bulunularak, sağlık tesisi faaliyetleri hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Daha sonra Safranbolu Devlet Hastanesi’nde sunulan sağlık hizmet kalitesinin artırılması, kurumlar arası koordinasyon ve belirlenen stratejiler ile çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi ve gerekli planlamalar oluşturuldu.

Karabuk Il Saglik Muduru Karadan SDHye Ziyaret2 jpg

Toplantıya Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Mustafa Mızrak, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Sağlık Müdürlüğünde görevli Uzman Personeller ile Safranbolu Devlet Hastanesi Yöneticileri katıldı. (Yusuf Korkmaz)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxxa
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 14:40 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük, 23 Nisan’ı Coşkuyla Kutladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Karabük’te düzenlenen etkinliklerle büyük bir coşkuyla kutlandı

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. Yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye genelinde olduğu gibi Karabük’te de büyük bir coşku ve geniş katılımla kutlandı.

Kutlamalar, Yenişehir’deki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından anıttaki tören sona erdi.

Program, Yeni Mahalle Spor Salonu’nda devam etti. Yoğun katılımın olduğu etkinlik öncesinde Vali Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, öğrencilerin hazırladığı resim sergisini gezerek eserler hakkında bilgi aldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan salondaki programda, İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş günün anlam ve önemine dair bir konuşma gerçekleştirdi.

Etkinlikler kapsamında düzenlenen ortaokullar arası şiir okuma yarışmasında birinci olan Öğlebeli Osmangazi Ortaokulu öğrencisi Elif Nur Meküer “Nisan Çiçekleri” adlı şiiriyle, Mimar Sinan Ortaokulu öğrencisi Ömer Faruk Yavaşcı ise “23 Nisan” adlı şiiriyle sahne aldı.

Çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri, Vali Oktay Çağatay ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya tarafından takdim edildi.

Programda ayrıca; Nene Hatun Anaokulu öğrencilerinin “Kırmızı Beyaz Bayrağım” gösterisi, TOKİ Cevizkent Bahaddin Gazi İlkokulu öğrencisi Muhammed Ali Balcı’nın şiir dinletisi, Şehit Mehmet Dinçel İlkokulu öğrencilerinin “Mübarek Bayrak” ve Demir Çelik İlkokulu öğrencilerinin “Vatan Marşı” performansları izleyicilerden büyük beğeni aldı.

Kompozisyon yarışmasında birinci olan Kapullu Ertuğrul Gazi Ortaokulu öğrencisi Umut Başkurt, “23 Nisan: Çocukların Omuzlarındaki Gelecek” başlıklı yazısını okudu. Şirinevler Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencilerinin “Ay Yıldızlı Bayrağım” gösterisi ve Özel Karabük Final Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin sergilediği yöresel oyunlar programa renk kattı.

Kutlama programı, Mimar Sinan Ortaokulu öğrencilerinin hazırladığı “Bir Başkadır Benim Memleketim” adlı gösteri ile sona erdi.

Programa;  Vali Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Baro Başkanı Av. Emrah Köklü, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdür Vekili Erdem Kadıoğlu, POMEM Müdürü Koray Yalınkaya, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin