blank
Mustafa Akgün tarafından
22 Ocak, 2026 11:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük Heyetinden Sağlık Bakanına ziyaret

Karabük Üniversitesi Rektörü (KBÜ) Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Durmuş Ali Keskinkılıç ile Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ile birlikte  Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu'nu ziyaret etti.

Görüşmede Karabük ilinde sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu, sağlık altyapısı ve şehir genelindeki sağlık hizmetlerine ilişkin başlıklar değerlendirildi. Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin sağlık bilimleri alanında yürüttüğü akademik çalışmalar ile mevcut altyapı ve kapasitesi hakkında Bakan Memişoğlu’na bilgi verdi.

REKTÖR KIRIŞIK, KAPGEM’İN POLİTİKA RAPORLARINI BAKAN MEMİŞOĞLU’NA SUNDU

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık ayrıca, Karabük Üniversitesi Kamu Politikaları Araştırma ve Geliştirme Merkezi (KAPGEM) hakkında da Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu bilgilendirdi. Kırışık, KAPGEM’in toplumsal faydaya odaklanan çalışmaları kapsamında bugüne kadar dış politika, aile, eğitim, iletişim, orman, trafik güvenliği, sağlık, mimari, spor ile kültür-sanat gibi alanlarda hazırlanan 11 politika raporunu Bakan Memişoğlu’na sundu. Ayrıca 30 politika masasıyla planlanan yeni çalışmaların kapsamı ve hedeflenen çıktıların kamu politikası süreçlerine sağlayacağı katkılar hakkında bilgi verdi. Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, KAPGEM’in bilimsel temelli, çözüm odaklı ve uygulanabilir politika önerileri geliştiren yaklaşımını çok beğendiğini ifade ederek çalışmaları takdirle karşıladı. Bakan Memişoğlu ayrıca, bu nitelikte raporların karar alma süreçlerine doğrudan katkı sunma potansiyeline sahip olduğuna dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.