Karabük Belediyesi'nden İzcilik Kampı Müjdesi - Karabük Haber Postası
66b6246f3958e jpeg
Nuray Öztürk Avatarı
Nuray Öztürk tarafından
09 Ağustos, 2024 17:18 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesi’nden İzcilik Kampı Müjdesi

Karabük Belediyesi 11-15 yaş aralığındaki kız ve erkek öğrencilere yönelik İzcilik Kampı düzenliyor.

İzcilik kampları ile çocuklar doğa ile iç içe olmanın keyfini yaşayacak. Keltepe Kayak Merkezi alanında gerçekleştirilecek izcilik kampları 23-24-25 Ağustos tarihlerinde yapılacak.
Kız ve erkek öğrencilerin farklı zamanlarda yararlanabileceği kamplarda kız grubu 23 Ağustos’ta, erkek grubu 24 Ağustos’ta, gelen talebin fazla olması durumunda ise 25 Ağustos’ta da kamp devam edecek.
20 Ağustos saat 17:00’de sona erecek başvurular için 11-15 yaş aralığındaki izci adayları Sosyal Yaşam Merkezlerine ve Hemşehri İletişim Merkezine 2 adet vesikalık fotoğraf ve Gençlik Spor Bakanlığı matbu formu ile başvurularını yaparak, İzcilik kamplarına ücretsiz kayıt yaptırılabilecek.
İzcilik İl Temsilciliği iş birliğinde gençler için izcilik kampları düzenleyeceklerini belirten Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya; “Böylece gençlerimiz hem arkadaşları ile dostluk bağlarını güçlendirecek hem de doğayı yakından tanıma imkanı bulacaktır. 11-15 yaş aralığındaki gençlerimizi sınırlı sayıda kontenjan ile açılan izcilik kamplarımıza kayıt yaptırmaya davet ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
minikler icin universitede senlik KLWgSXvF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Minikler için üniversitede şenlik

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde küçük çocuklar hem öğrendiler, hem de gönüllerince eğlendiler

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında çocukların sosyal gelişimine katkı sağlamak hedefiyle bir dizi etkinlik düzenlendi. BARÜ Okul Öncesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi koordinasyonunda Okul Öncesi Öğretmenliği Bölümü, Çocuk Gelişimi Programı, Çocuğun 100 Dili Kulübü ile Çocuk Gelişimi Kulübü iş birliğinde gerçekleştirilen 23 Nisan Çocuk Şenliği’nde çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kutlubey Yerleşkesi İİBF-Eğitim Fakültesi Konferans Salonu’nda mini konser ile başlayan programda konuşan BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, çocukların bayramını kutladı. Rektör Akkaya, “23 Nisan, dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olma özelliği taşımaktadır. Bu da ülkemizde çocuklara duyulan güvenin ve değerin en önemli göstergesidir. Bugün burada dramadan müziğe sanatın değişik alanlarında çocuklarınız bir dünyayı keşfedecek. Bu vesileyle herkesin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi.

Çocuk şenliğine Bartın’daki çeşitli okullardan katılan yüzlerce öğrenci, eğitici atölye ve etkinliklerle yeni deneyimler kazandı. Yüz boyama, dans gösterileri ve meslek tanıtımı faaliyetleri ile çocuklar doyasıya eğlendi. Şenlik, çocuk konseri ve gölet alanında gerçekleştirilecek etkinliklerle devam edecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin