blank
Berkay Doğan tarafından
26 Ağustos, 2024 16:06 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 28.08.2024 10:52
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonları

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri Karabük ve Yenice İlçesinde yaptıkları operasyonda  29 Kök Kenevir Bitkisi ve  5,450) gr kubar esrar  ile 46 adet açık pembe renkli Extacy hap ele geçirdi. Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri  Yenice ilçesinde icra edilen faaliyette 1  şahsın ikametinde yapılan adli aramada  29  Kök Kenevir Bitkisi ve 5,450 gr kubar esrar ele geçirdi. Jandarma ekipleri Karabük'te yaptığı bir diğer operasyonda ise 1 şahsın üzerinde yaptığı  aramada, 46  adet açık pembe renkli Extacy hap ele geçirdi.  Her iki şüpheli yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edildi. Yapılan açıklamada, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla uyuşturucu ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği ifade edildi.  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Temmuz, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta çıkan yangında 7 dönümlük karaçam ormanı zarar gördü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Tepeören köyünde çıkan orman yangını, takımların müdahalesiyle denetim altına alındı. Ziraat alanları ve fındık bahçeleriyle çevrili bölgede 7 dönümlük karaçam ormanı ziyan görürken, takımların soğutma çalışmaları devam ediyor.
Tepeören köyünde karaçam ormanında başlayan örtü yangını, rüzgarın da tesiriyle kısa müddette yayıldı. İhbar üzerine bölgeye Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğü’ne bağlı arazözler ile Karadeniz Ereğli ve etraf ilçelerden çok sayıda belediyeye ilişkin itfaiye grupları sevk edildi. Grupların ağır çalışması sonucu yangının ilerleyişi durduruldu. Alevler, etraftaki ziraat alanları ve fındık bahçelerine yaklaşmadan denetim altına alındı.
Çevresi ziraat alanlarıyla çevrili, kapalı karaçam ormanında çıkan yangın yaklaşık 7 dönüm yerde tesirli oldu. Yangının örtü yangını formunda geliştiği, ağaçlarda büyük hasar oluşmadığı lakin toprağın ve genç sürgünlerin ziyan gördüğü bildirildi. Yangının çıkış nedeni şimdi belirlenemezken, başlayan soğutma çalışmaları sürüyor.
Yangın bölgesinde önlem maksatlı olarak takımların sabaha kadar nöbet tutacağı öğrenildi. Yangının çıkış nedenine ait çalışma başlattığı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin