Reklam
Reklam

Jandarmadan elektronik sigara operasyonu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Ocak, 2024 20:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te jandarma tarafından kaçak elektronik sigara operasyonu düzenlendi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, 100. Yıl Mahallesi’nde 2 şahsın işlettiği işyerinde yaptıkları aramada, 11 adet elektronik sigara ile elektronik sigaraların dolumunun yapıldığı 46 adet likit, 340 adet içi tütün doldurulmuş makaron, 97 adet şeffaf poşet, 29 adet sigara koku kartı, 4 bin 615 adet tütün filtresi, 18 bin adet beyaz renkli dökme tütün filtresi, 43 adet sigara tutacağı ve 4 bin 684 gram açık tütün ele geçirdi.

– İki şüpheli gözaltına alınırken, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla kaçakçılık ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı

alapli sgk mudurlugune muhammet cetin atandi Kd94LIuD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.

Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.

Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin