Reklam
Reklam
fe
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
02 Ekim, 2025 11:11 tarihinde yayınlandı
0

İtfaiyecilerden Başkan Çetinkaya’ya Ziyaret

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü ve İtfaiye Haftası dolayısıyla Karabük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelleri, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, belediye itfaiye personeli çalışmaları hakkında Başkan Çetinkaya’ya bilgi verirken, yangın ve afetlerle mücadelede yürütülen hizmetler değerlendirildi.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek itfaiye personelinin özverili çalışmalarına dikkat çekti. Başkan Çetinkaya, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“İtfaiye teşkilatımız, her koşulda vatandaşımızın can ve mal güvenliği için büyük bir fedakârlık ve cesaretle görev yapmaktadır. Gece gündüz demeden yangınlara, doğal afetlere ve her türlü acil duruma müdahale eden kahraman personelimiz, şehrimizin huzuru ve güvenliği için en önemli güvencelerimizden biridir. İtfaiye Haftası vesilesiyle, tüm itfaiyeci mesai arkadaşlarımıza gönülden teşekkür ediyor; görevlerinde başarı, sağlık ve kolaylıklar diliyorum.” Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
IMG 5234
İsmail AKCA Avatarı
İsmail AKCA
29 Mayıs, 2026 17:31 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

CHP’de MUTLU SON, AKAY’ı da HARCADILAR

Bayram denildiğinde ilk akla; birlik, beraberlik gelir.

Ama görünen o ki Karabük’teki CHP bayramlaşmasında ne bayram vardı ne de birlik-beraberlik havası…

CHP’de Bayramlaşma değil, Hesaplaşma vardı…

Günlerdir parti içinde kaynayan kazan, bayramın ikinci günü iyice taşmış oldu. Herkesin gözü bir kişiye çevrildi;

Karabük Milletvekili Cevdet Akay’a…

İşin garibi şu…
Ankara’da çıkıp ekonomi konuşurken, bütçe açığını anlatırken, hükümete yüklenirken alkışlanan Akay, iş parti içi meseleye gelince bir anda hedef tahtasına kondu. Dün omuz omuza yürüyenler bugün dönüp oklarını Akay’a çevirdi.

Karabük siyasetini bilen bilir…
Bu şehirde adamı önce sırtına vurup överler, sonra sessiz sessiz ayağının altındaki taşı çekiverirler…

Bayramlaşma programında yaşanan görüntü de tam olarak buydu.

Sanki önceden hazırlanmış bir senaryo vardı.
Bir taraf vitrine çıkarıldı, bir taraf ise eleştiri oklarının hedefinde kaldı.

Özgür Özel’in övgüler dizdiği Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin ön plana çıkarılması tesadüf değildi. Verilen fotoğraf da verilen mesaj da çok açıktı. Parti içinde yeni bir denge kuruluyor, eski hesaplar yeniden açılıyor.

Hali hazırda; birkaç gün önce eski il başkanlarından Erdoğan Dinçel’in çıkıp milletvekilini hedef alan sözleri boşuna değildi. O açıklamalar bugün yaşananların adeta fragmanıymış.

Aslında Karabük CHP’de biz bu senaryoyu 2023 seçimleri öncesinde de seyrettik.

2023 seçimleri öncesinde kimlerin kimlere çelme taktığını, kimlerin birbirinin kuyusunu kazdığını herkes gördü. Şimdi aynı filmin yeni sahnesi oynanıyor.

Ama burada sorulması gereken esas soru şu:

Parti gerçekten iktidarla mı mücadele ediyor, yoksa kendi içinde birbirini mi yiyor?

Çünkü vatandaş pazardaki yangını konuşuyor, emekli geçim derdini konuşuyor, genç işsizliği konuşuyor…

CHP’de ise hâlâ koltuk hesabı, ekip kavgası, adam harcama operasyonu konuşuluyor.

CHP genel merkezinde bugün yaşanan Kılıçdaroğlu – Özel koltuk savaşının yansımasını Karabük CHP fırsat bildi, Cevdet AKAY’ın yukarıdan dayatma ile gönderildiği iddia edenler ve Milletvekilliğini hazmedemeyenler adam yeme operasyonuna başladı.

Başardı mı?

Kesinlikle başardı…

Bugün AKAY’ı HARCADILAR, şimdi sıradaki KİM?