Karabük Postası tarafından
01 Mayıs, 2023 12:59 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

İlk şanslılara Togg’ları tırla evlerine kadar götürülüp teslim edildi

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili Togg, üretim aşamasından teslim aşamasına kadar her konuda ezber bozmaya devam ediyor. Süper lüks spor otomobillerin yanı sıra Türkiye'de ilk kez, CSUV bir otomobilin tırla sahiplerinin evine kadar götürülüp teslim edilmesi Togg'un farkını bir kez daha gözler önüne serdi. Sıfır kilometre Togg'ların fabrikadan çıkıp son sahiplerine ulaştığı gurur veren sevkiyat hikayesi sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Türkiye'nin otomobili Togg T10X modelini 7 ilde hak kazanan kullanıcılara teslim etti. Togg'un resmi sosyal medya hesaplarından, T10X'lerin teslimatlarına ilişkin paylaşılan video kısa sürede izlenme rekorları kırdı. T10X için kura çekimlerinde hak kazanan 7 ildeki kullanıcılara teslim edilmesi saniye saniye kayıt altına alındı. Akıllı araçlarını alan aileler kadar Togg teslimat tırlarının geçtiği mahalle ve girdiği sokaklardaki herkes büyük heyecan yaşadı. Kula Elazığ'a, Anadolu Adana'ya, Oltu Kocaeli, Gemlik Bursa, Isparta, İstanbul ve İzmir şehirlerindeki ilk kullanıcılarının evlerine teslim edildi. Yapılan paylaşımda "Çekilişle sipariş hakkı kazanan ilk kullanıcılarımızın T10X'lerini evlerine teslim ettik. Hayırlı, uğurlu olsun. <>" ifadelerine yer verildi. (İHA)
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Jandarma kaçak silah ve tütün ürünleri ele geçirdi

Samsun’da jandarma grupları tarafından kaçak silah ve tütün eserleri ele geçirdi.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Kavak ilçesinde jandarma grupları tarafından kaçakçılık olaylarının önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu F.A.(44) isimli şahsın bandrolsüz makaron bulundurduğu bilgisine ulaştı. Samsun Vilayet Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı takımlarınca şahsın işyerinde yapılan aramada 2 bin 800 kısım tütün basılmış bandrolsüz makaron, 800 kısım boş bandrolsüz makaron, 8 kilo kıyılmış tütün, 2 adet ruhsatsız tabanca, 283 adet tabanca fişeği, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ve 17 adet av tüfeği kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.