Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Ilgaz Tüneli’nde alev alan hafif ticari araç küle döndü

Kastamonu’da Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde motor bölümünden alev alan hafif ticari araç, alev alev yanarak küle döndü.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İstanbul karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde O.G. idaresindeki 52 AAB 101 plakalı hafif ticari araç, seyir halinde iken motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı. Aracının motor aksamından dumanların yükseldiğini gören sürücü O.G., aracını tünel içerisinde kenara çekerek park etti ve araçtan ayrıldı. Telefonlarında çekmediği tünelde yardımda isteyemeyen O.G., aracının yanışını izledi. Araç, çıkan yangında alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Nisan, 2025 16:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Şehit polis memurları için mevlit okutuldu

Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası aktiflikleri kapsamında, Zonguldak’ın Çaycuma ilçesindeki Merkez Camii’nde manalı bir Mevlid-i Şerif programı düzenlendi.
Programa Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Duman, İlçe Özel İdare Müdürleri, siyasi parti temsilcileri de katılarak polis teşkilatının yanında yer aldılar. Programda, başta şehit polisler olmak üzere tüm güvenlik güçleri için dualar edildi. Mescitte düzenlenen Mevlid-i Şerif sonrası iştirakçiler, güvenlik güçlerinin ve polis teşkilatının ülke için taşıdığı kıymeti bir kere daha vurguladılar.
Bu tıp aktifliklerin, toplumun güvenliği için çalışan polislere olan minnettarlığı ve saygıyı arttırmaya büyük katkı sunduğu söz edildi. Program, vatandaşların güvenlik güçleriyle olan bağlarını güçlendiren manalı bir aktiflik olarak hafızalarda yer etti.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.