blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Kasım, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Ilgaz Tüneli’nde alev alan hafif ticari araç küle döndü

Kastamonu’da Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde motor bölümünden alev alan hafif ticari araç, alev alev yanarak küle döndü.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İstanbul karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde O.G. idaresindeki 52 AAB 101 plakalı hafif ticari araç, seyir halinde iken motor bölümünden dumanlar çıkmaya başladı. Aracının motor aksamından dumanların yükseldiğini gören sürücü O.G., aracını tünel içerisinde kenara çekerek park etti ve araçtan ayrıldı. Telefonlarında çekmediği tünelde yardımda isteyemeyen O.G., aracının yanışını izledi. Araç, çıkan yangında alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
30 Ocak, 2026 09:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’te Sağlık Hizmetleri Değerlendirildi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, il genelinde sunulan sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak amacıyla üst düzey bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

İl Sağlık Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantı, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara başkanlığında yapıldı. Toplantıya hizmet başkanları, başkan yardımcıları, Karabük’teki hastanelerin başhekimleri ile bağlı sağlık tesislerinin yöneticileri katıldı.

Toplantıda, Karabük’te sunulan sağlık hizmetlerinin mevcut durumu ele alındı. Hasta ve çalışan memnuniyeti, hizmet kalitesi, personel planlaması ile sağlık tesislerinin fiziki ve teknik altyapıları değerlendirildi. Ayrıca vatandaşlardan gelen talep ve geri bildirimler doğrultusunda hazırlanan raporlar görüşüldü.

Poliklinik hizmetlerinde randevu ve muayene süreçlerinin daha etkin hale getirilmesi, acil servislerde triyaj ve hasta yönlendirme uygulamalarının iyileştirilmesi kararlaştırıldı. Bunun yanı sıra sağlık tesislerinde hijyen standartlarının yükseltilmesi, güvenlik önlemlerinin artırılması ve fiziki alanların iyileştirilmesi konuları gündeme alındı.

Toplantıda personel motivasyonunun artırılması, görev dağılımlarının gözden geçirilmesi ve hizmet içi eğitimlerin planlanması da ele alındı. Sağlık hizmetlerinde dijital sistemlerin entegrasyonu ve veri yönetiminin güçlendirilmesi konularında da değerlendirmeler yapıldı. Toplantının ardından açıklamada bulunan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, sağlık hizmetlerinin daha kaliteli ve sürdürülebilir hale getirilmesi için kurumlar arası iş birliğinin önemine dikkat çekerek, “Vatandaşlarımızın sağlığı için fedakârca görev yapan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin