Reklam
Reklam

İl Genel Meclisi’nde Eylül mesaisi tamamlandı

il genel meclisinde eylul ayi mesaisi tamamlandi2
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
08 Eylül, 2026 14:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantıları tamamlandı. Son birleşimde gündem maddeleri ile verilen önergeler görüşülerek karara bağlandı.

Karabük İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantılarının son birleşimi, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi.

Toplantıda, resmi gündem maddelerinin yanı sıra Valilik Makamından gelen gündem ve ek gündem maddeleri ele alındı. Meclis üyeleri tarafından sunulan yazılı ve sözlü önergeler de görüşülerek karara bağlandı.

Toplantının ardından değerlendirmelerde bulunan İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Okan Kirman, Eylül ayı toplantılarını tamamladıklarını belirterek alınan kararların Karabük ve ilçeleri için hayırlı olmasını diledi.

Kirman, “Karabük İl Genel Meclisimizin Eylül ayı toplantılarının son birleşimini gerçekleştirdik. Toplantımızda; resmî gündem maddeleri, Valilik Makamından gelen gündem ve ek gündem maddeleri ile meclis üyelerimiz tarafından sunulan yazılı ve sözlü önergeleri görüşerek karara bağladık” dedi.

İl Genel Meclisi üyelerinin çalışmalarına da teşekkür eden Kirman, “Aldığımız kararların Karabük’ümüze, ilçelerimize ve köylerimize hayırlı olmasını diliyor; katkı ve emekleri için tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin