blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Havalimanı Güvenlik Komisyon toplantısı gerçekleştirildi

Çaycuma İlçe Kaymakamı Adem Kaya’nın başkanlık ettiği Havalimanı Güvenlik Komisyon Toplantısı, bugün ilgili kurum amirleri ve temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda, havalimanının güvenliğini artırmak amacıyla çeşitli stratejiler konuşuldu.
Toplantıda, havalimanında güvenli bir seyahat ortamı oluşturulması için alınacak önlemler detaylı bir şekilde değerlendirildi. Kaymakam Adem Kaya, toplantıda yaptığı konuşmada güvenliğin önemine dikkat çekerek, "Havalimanlarında güvenli bir ortam sağlamak, seyahat eden vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yolculuk yapmalarını garanti altına almak adına büyük bir sorumluluk taşıyor. Bu nedenle, tüm paydaşlarımızın iş birliği içinde, koordineli bir şekilde hareket etmesi gerekiyor" dedi.
Toplantının sonunda, önerilen güvenlik önlemlerinin bir an önce uygulanması için gerekli adımların atılacağı vurgulandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin