Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Mayıs, 2014 15:37 tarihinde yayınlandı
0

Halk Sağlığı Müdürlüğünden Okul Eğitimi

Karabük Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Karabük Merkezinde bulunan Yenişehir İlkokulu, Şirinevler İlkokulu, Demir Çelik İlkokulu, Kapullu Vali Nafiz Kayalı İlkokulu, Anayasa İlkokulu, Şehit Şendoğan Topçu İlkokulu’nda 1. Sınıf öğrencilerine ve velilerine yönelik olarak eğitim verildi.

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Sezgin Tiryaki konuyla ilgili olarak yaptığı açıklama; “Karabük Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar, Programlar ve Kanser Şubesi tarafından; Karabük merkezinde seçilen 6 okulda tüm 1. sınıf öğrenci ve velilerine ulaşılarak; Okul Çağı Çocuklarında Sağlıklı Beslenme, İyot ve İyotlu Tuz Kullanımının Önemi, İlkokul Çocuklarında Fiziksel Aktivite  konularında eğitimler verilmiş, broşürler dağıtılmış, Sağlıklı Beslenmede 10 Adım afişleri okulda herkesin görebileceği bir yere ve tüm sınıflara asılmıştır. Ayrıca 7-14 yaş grubu ilkokul çağı çocukları için Sağlık Bakanlığı’nca hazırlanmış egzersiz programı doğrultusunda öğrencilerle fiziksel aktivite yapılmıştır. Bu bağlamda toplamda 445 öğrenci ve 160 veliye ulaşılmıştır” dedi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
thorsten fink boyle bir kulubun parcasi oldugum icin cok mutluyum JFEIRTT4
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Thorsten Fink: “Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, Göztepe maçının ardından, sezonu güzel bir galibiyetle bitirdiklerini ve bu kulübün bir parçası olduğu için mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in son haftasında Samsunspor, sahasında Göztepe’yi 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Samsunspor Teknik Direktörü Thorsten Fink, mücadeleyi değerlendirdi. Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Fink, “Bugün çok şey oldu. Sezonu tamamladık. Harika bir sonuç ve çok iyi performansla sezonu tamamladık. Topa sahip olmada ve geçiş oyununda ekili olduğumuzu gösterdik. Herhangi bir iddiamız olmadan oynadık. Gol yemeden maçı tamamlamak da sevindirici. Sezonu artı averajla bitirdik. Takımın sezon genelindeki performansı, iyi başladı, sonrasında düşüşe geçti ve şimdi de harika bir takıma sahip olduğumuzu gösteriyoruz. Bizden ayrılacak hoca ve oyuncular var. Bazı oyuncular ayrılacak, bazıları ayrılmak isteyecek. Transfer dönemi geliyor, oyuncularımıza teklifler gelecek. Ayrılacak oyuncularımıza ve teknik ekibimize şükranlarımızı sunuyorum. İyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Böyle bir kulübün parçası olduğum için çok mutluyum. Ayrılıklar sonrası hangi oyuncuları alacağımıza karar vereceğiz. Gelecek oyuncularla alakalı çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin