Halk Masasında 6 bin 875 talep çözüme kavuşturuldu - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Mart, 2022 10:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Halk Masasında 6 bin 875 talep çözüme kavuşturuldu

Belediye Başkanı Elif Köse’nin talimatları ile daha görevinin hemen başında oluşturulan Halk Masasına gelen 7 bin 456 talepten 6 bin 875 talep çözüme kavuştu.

Başvuru süreçleri devam eden talepler ise en kısa sürede sonuçlanarak talep sahibine geri dönüş yapılıyor.

Belediye Hizmet Binası, Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı ve Barış Mahallesinde 3 Halk Masasının Safranbolu halkının hizmetinde olduğunu kaydeden Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana vatandaş odaklı sosyal belediyecilik anlayışımız ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlamda Halk Masası müdürlüklerimiz ile vatandaşlarımızın arasında önemli bir köprü görevini yerine getirmekte” dedi.

Kurulduğu günden bu yana 7456 talebin alındığını belirten Başkan Köse, Alınan taleplerin 6875 tanesinin sonuçlandırılarak talep sahiplerinin bilgilendirildiğini söyledi.

Meydan da bulunan halk masasında ayrıca isteyen vatandaşların kitap okuma ya da kayıt yaptırarak evine götürebildiğini ifade eden Başkan  Köse, “ Yine halk otobüslerimizde kullanılan Kent Kart Sistemi için da 3610 kart basımı yapılarak vatandaşlarımıza teslim edildi. Tüm personelimizle birlikte Safranbolu’ya ve Safranbolu halkına en iyi hizmeti vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
viraji alamayan tir bariyerlere saplandi surucu yaralandi rvhmEi65
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Virajı alamayan tır bariyerlere saplandı: Sürücü yaralandı

Gümüşhane’nin Tekke beldesinde, Gümüşhane istikametine seyir halindeki tırın virajı alamayarak yan yatması sonucu sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Tekke beldesinden Gümüşhane istikametine hareket halinde olan 61 AID 410 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu virajı alamayarak yan yattı ve bariyerlere saplandı. Meydana gelen kazada sürücü Sultan Y. (48) yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin