Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2014 08:11 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gıda Hijyen Eğitimi

BARTIN ’da gıda ticareti yapan işletmelere hijyen eğitimi verildi. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) arasında imzalanan protokol çerçevesinde Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Bartın Bakkallar Odası işbirliğinde organize edilen ‘Gıda Hijyen Eğitimi’nin 19.uncusu Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü konferans salonunda yapıldı. Eğitime; bakkal, market, lokanta, pastane, kafeterya ve benzeri yerlerde çalışanlar ile sahipleri katıldı. Toplam 80 kişinin katıldığı eğitim; Gıda ve Yem Şube Müdürü Aytekin Yıldırım ile Gıda Mühendisi Celal Uğuz tarafından verildi. Toplam 19 ayrı oturumda 1505 kişinin eğitim aldığı etkinliklerin devam edeceği bildirildi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ekim, 2025 13:09 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kırmızı ışıkta bekleyen motosikletli canından oluyordu

Karabük’te kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsüne otomobil çarptı. Motosiklet sürücüsünün yaralandığı kaza anı başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıdı.
Kaza, saat:22.45 sıralarında Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan Kardemir kavşağında meydana geldi. Kent merkezi yönüne giden 57 ACJ 121 plakalı otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen motosiklet sürücüsüne arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle havaya fırlayan motosiklet sürücüsü yola düşerek yaralandı. Motosiklet ise metrelerce sürüklendi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan motosikletli Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Başka bir otomobilin araç içi kamerasına yansıyan kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin