Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Kasım, 2016 14:20 tarihinde yayınlandı
0

Ergenekon Mahallesi SYM ve Park Açılışa Hazır

Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve Çocuk Parkı bugün saat 16:30’da hizmete açılıyor.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin olmazsa olmaz projelerinden biri olan “Her Mahalleye Bir Sosyal Yaşam Merkezi” projesi kapsamında yapımı tamamlanan Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ile çocuk parkı açılışı bugün saat 16.30’da düzenlenecek törenle mahalle sakinlerinin hizmetine girecek. Böylelikle hizmete giren Sosyal Yaşam Merkezlerinin toplam sayısı 23 olacak.
Başkan Vergili, Ergenekon Mahallesinde 02 Kasım Çarşamba günü saat 16.30’da açılışı yapılacak olan Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi ve çocuk parkı açılışına tüm Karabük halkını davet etti.

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
berberler ve kuaforler gununde anlamli ziyaret J3ulybKs
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Berberler ve Kuaförler Günü’nde anlamlı ziyaret

Karabük Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erol Işık, 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü dolayısıyla kentte faaliyet gösteren berber ve kuaför esnafını ziyaret ederek günlerini kutladı.

Berber ve kuaförlük mesleğinin toplum yaşamında önemli bir yere sahip olduğunu belirten Işık, esnafın talep ve önerilerini dinleyerek hayırlı işler temennisinde bulundu. Ziyaretlerde meslektaşlarıyla bir araya gelen Işık, sektörün gelişimi ve esnafın karşılaştığı sorunlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Gün kapsamında çeşitli temaslarda da bulunan Işık, Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hüseyin Kılıç’ı makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde berber ve kuaför esnafının kent ekonomisine ve sosyal yaşama sunduğu katkılar ele alınırken, meslek grubunun karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu.

Erol Işık, berberlik ve kuaförlük mesleğinin büyük emek ve özveri gerektirdiğini ifade ederek, “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için fedakarca çalışan tüm berber ve kuaför esnafımızın 11 Mayıs Berberler ve Kuaförler Günü’nü kutluyorum. Esnafımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin