karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
elektrikli safrantech araci odul almaya devam ediyor Kj6gQOP1
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ekim, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Elektrikli SafranTech aracı ödül almaya devam ediyor

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde meslek lisesi öğrencilerinin geliştirdiği SafranTech isimli elektrikli araç Adana ilindeki TEKNOFEST’te kupa, madalya, başarı belgesi ve 80 bin TL para ödülü almaya hak kazandı.
Safranbolu Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesinde kurulan SafranTech EC Takımı, Adana’da düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) katılarak başarılarını devam ettirdi. Yarışmalarda dereceye girmeye hak kazanan SafranTech isimli elektrikli araç, kupa, madalya, başarı belgesi ile 80 bin TL para ödülün sahibi oldu.
Festivalde kenti Ahi Evran MTAL Müdürü Muammer Demirtaş, öğretmenler Cumhur Torun, Muhammed Demir ve öğrenciler Yusuf Turgut, Berkant Kazangirler ile Berenalp Gümüştaş temsil ediyor.
İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, okul müdürü Demirtaş’ı arayarak ödüllerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirereki Safrantech EC takımını tebrik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
kastamonuda yogun kar yagisi araclar yolda mahsur kaldi hN1C7xOK
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Kastamonu’da yoğun kar yağışı: Araçlar yolda mahsur kaldı

Kastamonu’da etkili olan yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalanan sürücüler yolda mahsur kaldı. Yolda kalan araçlar sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Kastamonu’da akşam saatleri itibarıyla etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiliyor. Kastamonu-İnebolu karayolu Oyrak mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma sebebiyle bazı araçlar yolda kaldı. Yolun iki şeridinde de tır ve kamyonların yolda mahsur kalması sebebiyle uzun araç kuyruğu oluştu.
Karayolları ekipleri ulaşımın yeniden sağlanabilmesi için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yolda kalan bazı sürücüler de araçlarına zincir takarak ilerlemeye çalıştı. Oyrak geçidinde hava sıcaklığı ise sıfırın altında 4 dereceye kadar düştü. Jandarma ekipleri de ulaşımın aksamaması için seferber oldu.
Karayollarına bağlı ekipler ise Oyrak mevkiinde hem kar kürüme hem de tuzlama çalışması yürüterek yolda mahsur kalan araçlara yardım ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin