Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
eflani2 1 jpg
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Temmuz, 2024 13:01 tarihinde yayınlandı
0

Eflani Kaymakamından Özel İdare Şantiyesine Ziyaret

Eflani Kaymakamı Mesut Akın, İlçe Özel İdare Müdürlüğü Şantiyesini ziyaret ederek çalışan personelle bir araya geldi.

Ziyarette, şantiyede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kaymakam Akın, özverili çalışmalarından dolayı Özel İdare personeline teşekkür etti. Kaymakam Akın, personelin gösterdiği gayretin önemini vurgulayarak, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretin ardından Kaymakam Akın, çalışanlarla kısa bir sohbet gerçekleştirerek, onların görüş ve önerilerini dinledi. Şantiyede yapılan işlerin ilçe için büyük önem taşıdığını belirten Kaymakam Akın, bu tür ziyaretlerin iş süreçlerini daha yakından takip edebilmek açısından faydalı olduğunu ifade etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
kozlu belediye meclisi mayis ayi 1 oturumu yapildi 9SLNOiAv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kozlu Belediye Meclisi Mayıs ayı 1. oturumu yapıldı

Kozlu Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2026 Pazartesi günü saat 10.30’da gerçekleştirilen 1. oturumunda çeşitli gündem maddeleri görüşüldü.

Kozlu Belediye Meclisi’nde yoklama ve açılışın ardından gündem maddeleri okunarak bir önceki toplantıya ait tutanak özeti görüşüldü. Toplantıda 2025 yılı gelir gider kesin hesabı oy birliği ile kabul edildi.

Gelirler Müdürlüğü’nün “Belediyemiz İktisadi ve Sosyal Tesislerindeki Uygulanacak Fiyat Tarifelerinin Belirlenmesi” ile ilgili talebi görüşülerek düzenleme yapılmak üzere değerlendirmeye alındı. “Su Aboneliği Güvence Bedelinin İadesi” ile ilgili madde ise oy birliği ile kabul edildi.

Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nün “Zonguldak İçme Suyu Tüneli ve Kanal İnşaatı Protokolü” ile ilgili talebi ile Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün “Toplu Taşıma Ücretlerine Zam” talebi Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi.

Toplantıda ayrıca gündem dışı madde de görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Belediye Meclisi’nin ikinci oturumunun ilerleyen günlerde yapılacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin