Düzce’de markette yılan paniği - Karabük Haber Postası
duzcede markette yilan panigi CIaDAiJE jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Haziran, 2024 12:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de markette yılan paniği

Düzce’de markete giren yılan itfaiye ekiplerinin çalışması ile bulunduğu yerden çıkarılırken, bir kadının itfaiye personeli ile kurduğu diyaloğu ise güldürdü.

Olay, Aydınpınar köyünde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Aydınpınar köyünde bulunan bir market içerisinde yılan gören vatandaşlar durumu Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bildirdi. İhbar üzerinde bölgeye gelen ekipler, içecek dolabının altına saklanan yılanı bulunduğu yerden çıkarttı. Yılanı eline alan itfaiye personeli ile diyaloğa giren yaşlı kadın, “Yeğenim kaç metre bu? 2 metre var mı? Yeğenim zehirli değil mi bu? Öldürecek misin bunu? Anam bu çocuk bunu ne güzel tuttu” ifadelerini kullandı.

İtfaiye ekipleri yılanı ormana getirerek yaşam alanına götürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fqfqfqf
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
23 Nisan, 2026 13:02 tarihinde yayınlandı
0
0

SoGreen ve 2026 kalkınma programı Karabük’te anlatıldı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) ev sahipliğinde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) iş birliğiyle “Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman ve 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Programı Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, bölgesel kalkınmaya katkı sağlayacak destek mekanizmaları ve yatırım fırsatları hakkında katılımcılara kapsamlı bilgi verildi. 2026 yılı için güncellenen yatırım başlıkları ve başvuru süreçlerine ilişkin genel çerçevenin sunulduğu etkinlikte, programın sağladığı teşvik unsurları, başvuru koşulları ve Karabük özelinde öne çıkan yatırım alanları da özetlendi.

BAKKA Yenilik ve Rekabetçilik Birimi yetkilisi Alper Erenler tarafından yapılan sunumda ise Sosyal Kapsayıcı Yeşil Geçiş (SoGreen) Projesi Geri Ödemeli Finansman Programı detaylandırıldı. Programın amacı ve öncelikleri ile yararlanabilecek ve yararlanamayacak sektörler paylaşılırken, son başvuru tarihinin 8 Mayıs 2026 olduğu belirtildi. Desteklenecek sektörler arasında imalat, turizm ve bitkisel üretim alanlarının yer aldığı ifade edildi.

Ayrıca 2026 Yılı Fizibilite Desteği Programı hakkında da bilgilendirme yapıldı. Programın amacı, başvuru yapabilecek kurum ve kuruluşlar ile öncelikli destek alanlarına ilişkin temel başlıklar katılımcılarla paylaşıldı.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz, toplantıya katılım sağlayan tüm kurum ve sektör temsilcileri ile BAKKA yetkililerine teşekkür etti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin