Kastamonu’nun Abana açıklarında dron saldırısına uğrayan ve İnebolu ilçesi açıklarına demirleyen gemi, tamamlanan incelemelerin ardından ardından bölgeden ayrıldı.
Kastamonu’nun Abana ilçesi açıklarında dron saldırısına maruz kaldıktan sonra güvenlik tedbirleri kapsamında İnebolu Demir Sahası’na yönlendirilen Palau bandıralı Elbus adlı petrol tankeri, 3 hafta süren denetimler ve güvenlik önlemlerinin ardından bölgeden ayrıldı.
İhtimal riskler sebebiyle yaklaşık 3 haftadır bölgede bekletilen geminin güvenliğinin sağlanmasının ardından yeniden seyrine izin verildiği öğrenildi.


15
Dron saldırısına uğrayan gemi, Kastamonu’dan ayrıldı
261
Kastamonu’da uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Kastamonu’da polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda 470 adet sentetik ecza hapı ele geçirildi. Operasyonda 2 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde, bir iş yeri ile bir eve eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda yapılan aramalarda 470 adet sentetik ecza hapı, 1 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 2 adet şarjör, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 1 adet havalı tabanca, 65 adet 9 milimetre çapında fişek, 11 adet av fişeği ile suçtan elde edildiği değerlendirilen 3 bin TL nakit para ele geçirildi.
Konuyla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

