Doğal gaz patlamasında 1 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı Hilal Apartmanı’nın yıkımına başlandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Kasım, 2024 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Doğal gaz patlamasında 1 kişinin öldüğü, 33 kişinin yaralandığı Hilal Apartmanı’nın yıkımına başlandı

Çorum’da 1 kişinin ölümüne, 33 kişinin yaralanmasına sebep olan doğal gaz patlamasında ağır hasar alan Hilal Apartmanı’nın yıkımına başlandı. Yıkım çalışmaları dron ile görüntülendi.

Olay, 3 Kasım’da Çorum il merkezi Osmancık Caddesi’nde bulunan Hilal Apartmanı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan apartmanın 3’üncü katında doğal gaz patlaması meydana geldi. Patlama sebebiyle Osman Keyinci isimli vatandaş hayatını kaybederken, 33 vatandaş ise yaralandı. Patlamada Hilal Apartmanı’nda bulunan 16 daire ve 12 iş yeri kullanılmaz hale geldi. Patlamanın ardından başlatılan hasar tespit çalışmaları neticesinde, patlamanın meydana geldiği Hilal Apartmanı’na yıkım kararı verildi.

Kararın ardından Hilal Apartmanı’nın yıkılması için çalışma başlatıldı. Sabah saatlerinde caddeye gelen iş makineleri ve vinçlerle binanın yıkımına başlanıldı. Polis ekipleri tarafından alınan geniş güvenlik önlemleri arasında başlatılan yıkım çalışmaları dron ile görüntülendi. Yıkım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
saganak kp
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 13:35 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te sağanak yağış sonrası dereler taştı

Karabük’te dün geceden beri etkili olan ve metrekareye düşen 20 kilogram yağış sonrası bazı dereler taşarken, belediye ekipleri kanallarda temizlik çalışması yaptı.

Yağışların etkili olduğu ve hafta sonuna kadar belli aralıklar devam etmesi beklenen sağanak yağış sonrası Arıcak deresi Soğuksu Mahallesi mevkiinde devam eden yeni kanal çalışması nedeniyle taştı. Taşan dere yatağının suları İlkokul bahçesine dolarken, bölgedeki iş makineleri de kanal ağzında bulunan boruların tıkanmaması için çalışma yaptı. Belediye ekipleri ise TOKİ konutlarının bulunduğu alandan geçerek Filyos Irmağına bağlanan kanalın ağzında temizlik çalışması yaparak tıkanmasını önlemeye çalıştı.
Meteoroloji bölge genelinde hafta sonuna kadar sağanak yağış olarak devam edeceği uyarısında bulunarak vatandaşların muhtemel su baskınlarına karşı tedbirli olmalarını istedi.
Kent genelinde dün geceden bu yana devam eden sağanak yağmur sonrası Safranbolu ilçesinde metrekareye 24 kilogram, Yenice ilçesine ise 31 kilogram yağış düştü.

Bizi sosyal medyadan takip edin