blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Eylül, 2025 12:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Devrilen traktörün altında kalan sürücü yaşam mücadelesini kaybetti

Kastamonu’nun Küre ilçesinde devrilen saman yüklü traktörün altında kalarak ağır yaralanan şoför, 66 günlük ömür gayretini kaybetti.
Kaza, 8 Temmuz’da Küre ilçesi Güney köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Dursun Arıcı yönetimindeki saman yüklü traktör, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda devrildi. Devrilen traktörün altında kalan şoför ağır yaralandı. Olay yerine çağrılan sıhhat gruplarınca Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Dursun Arıcı, 66 günlük ömür uğraşını kaybetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

blank
Mustafa Akgün tarafından
12 Eylül, 2025 12:33 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KYK Yurtlarında Son Hazırlıklar Yapılıyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, beraberinde Yurt Hizmetleri Müdürü Mehmet Özkeskin ile birlikte, hafta sonu hizmete açılarak öğrenci kabulüne başlayacak olan GSB Karabük Yurtlarında incelemelerde bulundu.

İl Müdürü Coşkun Güven, yurtlarda yürütülen hazırlık çalışmaları hakkında yurt müdürlerinden bilgi alırken, personel ile de bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Öğrencilerin barınma süreçlerinde en iyi koşullarda hizmet alabilmeleri için gerekli tüm hazırlıkların titizlikle sürdürüldüğünü ifade etti. Safranbolu yurtlarındaki incelemelere Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Sedat Adakan'da eşlik etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.