Devrek ilçesinde düzenlenen Bocce turnuvasında gaziler ve huzurevi sakinleri bir araya geldi.
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde düzenlenen Bocce turnuvası karşılaşmalarında ilçede yaşayan Kıbrıs Gazileri ile Devrek Huzurevi sakinleri bir araya geldiler. Devrek Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen turnuva karşılaşmalarında Devrek Huzurevi sakinleri ile Kıbrıs gazileri Devrek Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tesislerinde bir araya gelerek ilçede bir ilke imza atıldı
Dostluk, birlik ve beraberlik duygularının ön plana çıktığı turnuvada katılımcılar hem rekabetin heyecanını yaşadı hem de keyifli vakit geçirirken, sporun sosyal yaşama katkısının bir kez daha ön plana çıktığı gözlemlendi. Düzenlenen etkinliğe katılan Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, turnuva sonunda katılımcılara madalyalarını takdim etti. Katılım sağlayan huzurevi sakinleri ve Kıbrıs gazilerine teşekkür eden Bıçakçı, sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler temennisinde bulunarak bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti.


Devrek’te Bocce turnuvası düzenlendi
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

