Reklam
Reklam

Defineciler Dron ve Fotokapanla Yakalandı

Ramazan Öztürk tarafından
29 Eylül, 2023 15:39 tarihinde yayınlandı
0

Safranbolu ve Eskipazar’da Dron ve Fotokapanla tespit edilen define avcıları İl jandarma Komutanlığına bağlı ekipler tarafından yakalandı.

Konuyla ilgili olarak İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada; “Safranbolu ilçesi, Çerçen köyü, Aşçıoğlu mahallesinde drone ile yapılan kontrolde ormanlık arazide tespit edilen E.A. (53) isimli şahsın içerisinde bulunduğu araçta yapılan aramada, kaçak kazı yapmak için kullanılan (1) adet metal dedektörü, (1) adet balyoz, (1) adet kürek ele geçirilmiştir.

Eskipazar ilçesi, Deresoblan köyü, Gümüşlük mevkinde fotokapan ile tespit edilen O.Ö.(50), M.A.(42), M.A.(40)’nın bulunduğu araçta yapılan kontrolde, kaçak kazı yapmak için kullanılan (1) adet el dedektörü, (1) adet alan tarama cihazı, (1) adet kova, (1) adet kazma, (1) adet kürek, (1) adet 4 metre uzunluğunda ip ele geçirilmiştir.

Şüpheliler, yapılan işlemlerin ardından adli makamlara sevk edilmiştir.

Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla tarihi eser kaçakçılığı ve kaçak kazı olayları ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edilecektir” denildi. (Ramazan Öztürk)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin

Ferhat Salt: “Karabük’te 10 bin haneye ulaşacağız”

UST MANSET1Ferhat Salt
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Haziran, 2026 14:46 tarihinde yayınlandı
0 0

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, teşkilat çalışmalarının sahada yoğun şekilde sürdüğünü belirterek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin haneye ulaşmayı hedeflediklerini açıkladı.

AK Parti’nin 25 yıllık siyasi yürüyüşünün milletin desteğiyle güçlenerek devam ettiğini ifade eden Salt, Türkiye’nin birçok alanda önemli kazanımlar elde ettiğini söyledi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde büyük bir değişim ve dönüşüm süreci yaşandığını vurgulayan Salt, yapılan hizmetlerin sadece fiziki yatırımlarla sınırlı kalmadığını dile getirdi.

Salt, “Yollar yapıldı ancak asıl yol milletin gönlünde açıldı. Köprüler kuruldu fakat en güçlü bağ gönüller arasında inşa edildi” ifadelerini kullandı.

Teşkilat çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Salt, teşkilatçılığın samimiyet, fedakarlık ve dava bilinci gerektirdiğini ifade ederek, “2025 yılı içerisinde gerçekleştirdiğimiz üye çalışmaları kapsamında 3 bin 902 yeni üyemizi teşkilatımıza kazandırdık” dedi.

AK Parti teşkilatlarının sahadaki çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini belirten Salt, 2026 yılında daha güçlü bir teşkilat yapısıyla hedeflere ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Salt, vatandaşlarla kurdukları gönül bağını daha da güçlendirmeyi amaçladıklarını ifade ederek, yıl sonuna kadar Karabük genelinde 10 bin hane ziyareti gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belitti.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin