blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Eylül, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çocuklarının haber alamadığı kadın evinde ölü bulundu

Kastamonu’nun Cide ilçesinde yakınlarının kendisinden haber alamadığı 65 yaşındaki bayan meskeninde meyyit bulundu.
Olay, Cide ilçesi Nasuh Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, yalnız yaşayan 65 yaşındaki Ayşe Gürçay’ı meskendeki güvenlik kamerası manzaralarından bir mühlet boyunca göremeyen İstanbul’daki çocukları, durumdan kaygı ederek Gürçay’ın komşularını aradı. Gürçay’ın meskenine giden komşuları kapı açılmayınca durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine sıhhat, itfaiye ve polis grupları sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye grupları pencereden konuta girerek kapıyı açtı. Sıhhat ve polis grupları tarafından yapılan denetimlerde, Gürçay’ın yatak odasında hayatını kaybettiği belirlendi. Polis takımları tarafından meskende yapılan incelemelerin akabinde Gürçay’ın cenazesi morga kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Mustafa Akgün tarafından
18 Aralık, 2025 14:43 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Yenice’de Taşıma Kooperatifi Kuruldu

Yenice’de taşımacılık sektörünü güçlendirmek amacıyla Sınırlı Sorumlu Yeşil Yenice Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi kuruldu.  Kooperatifin kuruluşuna ilişkin Kurucu Yönetim Kurulu adına açıklama yapan  Yenice Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Sedat Çakıl, “Birlikten güç doğar” anlayışıyla yola çıktıklarını belirtti.

Çakıl, kooperatifin taşıma sektöründe güvenilir, adil ve sürdürülebilir bir yapı oluşturmayı hedeflediğini vurgulayarak, mesleki dayanışmayı artırmayı, üyelerin hak ve menfaatlerini korumayı ve birlikte daha güçlü bir gelecek inşa etmeyi amaçladıklarını söyledi.

Kooperatifin faaliyetlerini şeffaf yönetim, ortak akıl, karşılıklı güven ve çevreye duyarlı hizmet prensipleri doğrultusunda yürüteceğini ifade eden Çakıl, üyelerin ekonomik gücünü artırmak, iş hacmini genişletmek ve sektörde söz sahibi bir yapı oluşturmak için kararlılıkla çalışacaklarını kaydetti. Sedat Çakıl, emeğini ve gücünü ortak bir çatı altında değerlendirmek isteyen tüm meslektaşlarını Sınırlı Sorumlu Yeşil Yenice Karayolu Yük Taşıma Kooperatifi’ne üye olmaya davet ederek, üyelik için son tarihin 22 Aralık 2025 olduğunu hatırlattı. Çakıl, “Gelin, geleceği birlikte taşıyalım” çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin