ÇKS'de 31 Aralık Son Gün - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Kasım, 2022 15:46 tarihinde yayınlandı
0
0

ÇKS’de 31 Aralık Son Gün

1 Ekim 2022 tarihinde başlayan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destek başvuruları için tanının süre 31 Aralık tarihinde sona erecek.

Yapılan açıklamada; “2023 Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) destek başvuruları 1 Ekim tarihinde başlamış olup, 31 Aralık 2022 tarihinde sona erecektir.

ÇKS kayıtlarında Ziraat Odasına aktif kayıtlı olduğuna dair beyan istenmektedir. Aktifliğinizin devam etmesi için her yıl bağlı olduğunuz Ziraat Odasına giderek oda kaydınızı güncellemeniz gerekmektedir. Destekleme mevzuatına göre Ziraat Odasına kaydı olmayan ve üyeliği aktif olmayan çiftçiler destekleme ödemesinden faydalanamaz.

Çiftçilerimizin mağduriyet yaşamaması adına E-devlet üzerinden işlemlerini yapan çiftçilerimizin de Ziraat Odalarına gelerek kayıt güncellemesi yapmaları gerekmektedir” denildi. (Halil Kızılyer)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunspordan atilla karaoglan tepkisi 4FWTNhQh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Nisan, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsunspor’dan ‘Atilla Karaoğlan’ tepkisi

SAMSUN (İHA) – Süper Lig ekiplerinden Samsunspor, Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına Atilla Karaoğlan’ın atanmasına tepki göstererek, “kabul edilemez” olarak nitelendirdi.

Süper Lig’de 2 hafta önce oynanan Çaykur Rizespor-Samsunspor maçını yöneten ve tartışmalı kararlara imza atan hakem Atilla Karaoğlan, yarın oynanacak Samsunspor-Trabzonspor Türkiye Kupası çeyrek final mücadelesine atandı. Samsunspor, yazılı bir açıklama yaparak hakem atamasına tepki gösterdi. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan duyuruda duyuruda şu ifadelere yer verildi:

“Daha iki hafta önce Çaykur Rizespor ile oynadığımız karşılaşmada, Teknik Direktörümüz Thorsten Fink’e tartışmalı bir kararla gösterdiği kırmızı kart sonrası 3 maç ceza almasına neden olan hakem Atilla Karaoğlan’ın, Trabzonspor ile oynayacağımız Türkiye Kupası çeyrek final müsabakasına yeniden atanmasını kabul edilemez buluyoruz. Teknik Direktörümüzün cezası henüz devam ederken, bu karara sebep olan hakemin sahada görev alacak olması futbolun adalet duygusuyla örtüşmemektedir. Geniş bir hakem havuzu bulunmasına rağmen, böylesine kritik bir karşılaşma öncesinde aynı ismin tekrar maçımızda görevlendirilmesini doğru bulmadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız. Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Kurulu’nun, hatalı olduğunu düşündüğümüz bu kararı yeniden gözden geçirmesini bekliyoruz. Kulübümüz, Türk futbolunda daima adalet ve eşitlik ilkesine sahip çıkmakta olup, futbolumuzu yönetenlerin de bu hassasiyetimizi anlamalarını beklemekteyiz.”

Atilla Karaoğlan’ın 9 Nisan’da yönettiği karşılaşmayı Samsunspor, Rizespor karşısında 4-1 kaybetmişti.

Bizi sosyal medyadan takip edin