DOLAR 49,18 ▲ %0,08EURO 55,40 ▼ %0,02GRAM ALTIN 6.542,72 ▼ %0,76STERLİN 65,36 ▼ %0,02ÇEYREK ALTIN 10.850,27 ▲ %0,96GÜMÜŞ 95,40 ▼ %0,92
DOLAR 49,18 ▲ %0,08EURO 55,40 ▼ %0,02GRAM ALTIN 6.542,72 ▼ %0,76STERLİN 65,36 ▼ %0,02ÇEYREK ALTIN 10.850,27 ▲ %0,96GÜMÜŞ 95,40 ▼ %0,92

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Elieiyoğlu : “İlçemizde Sosyal Hizmet Merkezi açılmalıdır”

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın

Bu   ayın sonunda yapılacak yerel seçimlere CHP’nin birinci sırasından İl Genel Meclisi Üyesi Adayı olarak katılan Fahri Elieyioğlu, çalışmalarını yoğ3un bir şekilde sürdürdüğünü, bu arada köylerdeki eksikleri de tespit ettiğini bildirdi.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Fahri Elieyioğlu, “ Yaptığım çalışmalarda gördüğüm eksikliklerden bir tanesi ilçemizde Sosyal Hizmet Merkezi’nin olmayışıdır. Ülkemizin çok küçük birimlerinde bile Sosyal lHizmet Merkezleri  hizmet verirken, ilçemizin bundan yoksun oluşu üzüntü vericidir. Köylerimizde, çok sayıda muhtaç insan vardır. Bunların sorunlarının giderilmesinde Sosyal Hizmet Merkezi’nin büyük katkısı olacaktır. O nedenle, ilçemizde bir an önce Sosyal Hizmet Merkezi kurulmalıdır. Bizler, bu doğrultuda araştırmalar yaptık  ve kurulması için girişimlerimize  bir an önce  başlayacağız. Bu konuyu ilgili birimlere iletirken muhtarlarımızın da yardımlarını isteyeceğiz” dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Sosyal Hizmet Merkezleri  çocuk, genç, kadın, erkek, engelli, yaşlı, şehit yakını ve gaziler ile ailelerine koruyucu, önleyici, destekleyici, geliştirici hizmetler ile rehberlik ve danışmanlık hizmetlerini bir arada sunulmasına yönelik kurulan merkezler  olarak hizmet veriyor.

Reklam verBu alanda reklamınızı yayınlayın
Yorumlar
Paylaş

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.