ÇAYLI:“Yenice Belediye Başkanını su için arayan olmamıştır.”        

Karabük Postası tarafından
03 Ağustos, 2017 13:21 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Yenice Belediyesi, Yortan Belediyesine su verilmediği yönde çıkan haberlerin yalan ve mesnetsiz olduğunu açıkladı Karabük’ün Yenice ilçe Belediyesi tarafından açıklamada, basın ahlak ve ilkelerine karşı bir şekilde internet haberciliği adı altında yazılan haberlerin gerçeği anlatmadığı ve tek taraflı olarak ısmarlama haberlerin yapılarak belediyeye zarar verilmeye çalışıldığı da belirtildi. Sözde internet haberciliği altında yapılan bir takım haberlerin ve son olarak da ‘AK Partili belediyeden, AK Partili belediyeye su yok’ başlığı altında yapılan haberin tamamen uydurma ve sipariş haber olduğu ifade edilen açıklamada, “Belediyemiz hakkında özellikle bazı kişi veya kişilerce son zamanlarda karalama ve iftiraya yönelik haberlerin yapılması bizleri oldukça üzmüştür. Kendini sözde gazeteci olduğunu iddia eden, basın ahlak ve ilkelerine riayet etmeyen kişilerin yaptığı yalan ve uydurma haberlere hiçbir şekilde itibar etmiyoruz. Kaldı ki, tamamen sipariş ve ısmarlama olan haberin içeriğinde Yortan Belediye Başkanı, Orman İşletmesini aramış, suyu oradan istemiş ve vanaların yerini oradan öğrenmiş. Görülüyor ki, Yortan Belediye Başkanı nezaketen Yenice Belediye Başkanını arayıp su istemesi gerekirken Yenice Orman İşletmesini aramıştır. Yani Yenice Belediye Başkanını su için arayan olmamıştır. Yenice Belediyesi, su isteyen her kuruma su vermektedir. Yortan Belediye Başkanı nezaketen Yenice Belediye Başkanını arayıp su isteseydi, onun talebine de olumlu cevap verilirdi. Halkın bir tepkisi var ise bu tepki nezaketsizlik örneği gösterdiği için Yılmaz Tiryaki’ye olması gerekir. Çünkü, Yortan Belde Belediye Başkanı Yılmaz Tiryaki Yenice Belediye Başkanını arayıp su istemesi gerekirdi. Belediye Başkanımız Zeki Çaylı’nın başkanlığındaki Yenice Belediyesi, Yenice’yi bir bütün olarak görmektedir ve görmeye devam edecektir. Halkımız, şartlar ne olursa olsun başımızın tacıdır. Halkımıza tüm araç ve gereçlerimizle hizmet getirmeye devam edeceğiz. Bu haberleri yapan şahısların özellikle Yenice Belediyesi’ne ve Belediye Başkanımıza sebebini bilemediğimiz bir nefreti ve bakış açısı olduğu gibi bu şahsın ısmarlama haberlerin basın ahlak ve ilkelerine de karşı olduğunu belirtiriz” ifadelerine yer verildi.

Soğuğa aldırış etmedi, soyunup karda yüzdü

Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Şubat, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde yaşayan bir vatandaş, soğuğa aldırış etmeden soyunarak kalınlığı yaklaşık 1,5 metreye ulaşan karda yüzmeye çalıştı.
Kastamonu’nun Çatalzeytin ilçesinde esnaflık yapan 53 yaşındaki Kadir Karadağlı, Çelebiler Mahallesi’ndeki meskeninin önünde üzerindeki elbiseleri çıkartarak yer yer 1 metreye ulaşan karın içerisine atladı. Buz üzere havaya aldırmadan kar yığının ortasına atlayan Karadağlı, denizde yüzercesine karın içinde yüzmeye çalıştı. Karadağlı’nın kar yığınına atladığı ve yüzdüğü anlar cep telefonu ile görüntülendi. Bir müddet kar yığınının içerisinde yüzmeye çalışan Karadağlı, her yıl karda yüzdüğünü ve üşümediğini söyledi.
Kar yağışının sevincini bu halde yaşadığını söz eden Karadağ, "Bu sene çok hoş kar yağdı, her yer bembeyaz. Tabiatla iç içe yaşıyoruz. Kar yağmasının sevincini paylaşmak için gördüğünüz üzere, kara atladım. Ben bunu her sene yapıyorum. Geçen sene kar olmadığı için yüzemedim" dedi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.