Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Ekim, 2024 20:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çaycuma Robot Yarışmasında Zonguldak’ı temsil edecek

Uluslararası Robot Yarışması kapsamında finale adını yazdıran ve Çaycuma’da adından söz ettiren Nuran-Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Erzurum’da yapılacak olan robot yarışmasında 8 robotla Çaycuma’yı temsil edecek.
Bu yıl 16.’ıncısı yapılacak olan ve Erzurum’da 16-17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası MEB Robot Yarışması kapsamında Nuran-Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi adını finale yazdıran okul olmayı elde etti.
Bu kapsamda Çaycuma ilçesinde bulunan Nuran-Celal Gülşen Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Erzurum’da düzenlenecek olan yarışmada 8 robotla yarışmaya katılacak. Filyos, Panter 67, Soy01, Çaycuma, NCGMTAL, Poyraz, Fırtına 67 ve Karaelmas67 isimli robotlarla finale katılacak olan okul şimdiden çalışmalara başladı.
Öte yandan yine Çaycuma ilçesinde bulunan Çaycuma Bilim Sanat Merkezi ise Dikeçbow adlı robotla bu yarışmaya katılacak.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 16:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu’da trafik denetimlerinde ceza yağdı

Bolu’da son bir haftada 2 bin 904 araç şoförüne, 9 milyon 502 bin 923 lira ceza kesildi, 223 araç trafikten men edildi.
İl Emniyet Müdürlüğü ve Vilayet Jandarma Komutanlığı sonları içerisinde 31 Mart-06 Nisan tarihlerinde bin 673 trafik kontrolü gerçekleştirildi. Trafik ve jandarma gruplarınca yapılan kontrollerde 52 bin 797 araç ve şoför denetim edildi. Bin 760 araç şoförüne sürat ihlalinden, 315 araca periyodik muayene yaptırmamaktan, 210 araç şoförüne emniyet kemeri takmamaktan, 107 şahsa şoför evraksız araç kullanmaktan, 47 araca mecburî mali sigortası bulunmamaktan, 2 bin 904 araç şoförüne toplam 9 milyon 502 bin 923 lira cezai süreç uygulandı. Ayrıyeten 223 araç trafikten men edildi. Takımların kent genelindeki trafik kontrollerine devam edeceği öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.