Çatıda ipe dolanan Kırlangıç’ı itfaiye kurtardı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Ağustos, 2023 22:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Çatıda ipe dolanan Kırlangıç’ı itfaiye kurtardı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde çatıda ipe dolanan Kırlangıç’ı itfaiye ekipleri kurtardı.
Olay, Esentepe Mahallesi Suit Yaşam Sitesinde meydana geldi. 4 katlı bir apartmanın çatısında ayağına ip dolanan Kırlangıç’ı gören vatandaşlar Safranbolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen ekipler itfaiye aracının merdiveniyle yukarı çıkarak kuşu çatıdan aldı.
Ayağındaki ipin düğümlenmesi nedeniyle ekipler ipi çıkarmakta zorlanınca kuşu veteriner hekime götürdü. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 4
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
19 Nisan, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0
0

Sağlık Müdürlüğünden Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, acil sağlık hizmetlerinin kalitesini yükseltmek ve vakalara ulaşım sırasında güvenliği en üst seviyeye çıkarmak hedefiyle düzenlediği eğitim serisine bir yenisini daha ekledi. Acil Sağlık Hizmetleri Eğitim Programı çerçevesinde, İl Ambulans Servisi Başhekimliği Eğitim Birimi koordinasyonunda gerçekleştirilen “Ambulans Sürüş Güvenliği Eğitimi (ASGE)” başarıyla tamamlandı.

Katılımcılar, zorlu parkurlarda ve teorik derslerde; ambulans sürüş teknikleri, güvenli sürüş dinamikleri ve kriz anında araç kontrolü gibi kritik konularda yetkinlik kazandı. Eğitimin sonunda başarılı olan personele sertifika verildi.

Eğitim programının kapanış törenine, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Nermin Seçilmiş, Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mustafa Gülbağ ve Acil Sağlık Hizmetleri Birim Sorumlusu Dr. Züleyha Alaçamlı Aslan katıldı.

Törende, eğitimi başarıyla tamamlayan personele “Katılım Belgeleri” takdim edilirken; eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen ASGE koordinatörü ve eğitmenlere de İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara tarafından “Teşekkür Belgeleri” verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin