Reklam
Reklam
boluda tatilcilerin donus yogunlugu kilometrelerce arac kuyrugu olustu jlIyUTRL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mart, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0

Bolu’da tatilcilerin dönüş yoğunluğu: Kilometrelerce araç kuyruğu oluştu

Ramazan Bayramı’nın son gününde İstanbul’a dönüş yapan tatilciler, TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde kilometrelerce araç kuyruğu oluşturdu.

Ramazan Bayramı tatilinin son gününde memleketlerinden veya tatil beldelerinden dönüşe geçen vatandaşlar, yollarda uzun araç kuyrukları oluşturdu. İstanbul ile Ankara arasında köprü görevi gören TEM Otoyolu ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde araç yoğunluğu akşam saatlerinde en üst seviyeye çıktı. TEM Otoyolu’nda güçlükle ilerleyen trafik zaman zaman durma noktasına geldi. Kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu Bolu geçişinde bayram trafiği havadan görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin